reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
żeście mi przypomniały o tym obciążeniu glukozą na ktore musze sie wybrac niebawem , fuuj, fuuuj, fuuuuj...
w dodatku bedzie to ...75;| - dwie godziny siedzenia - umre z głodu. - głowa będzie bolała jak bum cyk cyk.

kadza - niech no tak zdrowo rośnie cały czas... a Pan daleki od zemdlenia niech będzie :)

Angel nie smuć się - tak jak dziewczyny piszą: zleci szybciej niż się spodziewasz :-)

kadza super wieści, to masz teraz świetny zestaw rozrywkowy na płytce, jakby w Tv wiało nudą

a ja dzisiaj byłam na kontrolnym usg mojej szyjki, i póki co wydłużyła sie do 3,5 cm:D nie wiem czy pomogło leżenie czy poprzednie usg zrobione było niezbyt dokładnie;D

ano:) też mnie to cieszy, odetchnęłam z ulga, ale leżeć będę dalej kiedy tylko mogę, stwierdziłam, że od grudnia idę na zwolnienie i będę się oficjalnie byczyła:) chyba, żeby mi się szyjka wydłużyła do 5 cm to wtedy jeszcze rozważę ten pomysł;D

reklama
Do góry