reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
No i mam wkoncu date połówkowego... :rolleyes2:
Dopiero 22.11 :-(
Chyba najpóźniej ze wszystkich..
Tydzien po przylocie małża..
Chyba se suwaczka zrobie juz by odliczac :crazy:

dziewczyny gratuluje udanych wizyt:)
Co do wizyt w tym tygodniu, to ja mam kontrolę u mojej gin prowadzącej w tą środę. Przede wszystkim pokażę jej wyniki połówkowego, pewnie zrobi usg, do tego da całe mnóstwo skierowań na badania:) w tym ulubione - obciążenie glukozą ;)

angel - współczuję....ale zobaczysz, zleci nawet nie będziesz wiedzieć kiedy!:-)

aaa ja dzisiaj juz po wizycie :) byłam ze swoim facetem hehe jaki wystraszony siedział już myslalam że mi tam zemdleje :) ale pooglądał i był szczęsliwy :) Dzidzia zdrowa, rośnie:) w tym miesiacu nie ma badań ufff:nerd: następna wizyta w grudniu :) ale na szczęscie mam płyte i sobie moge nawet codziennie dzidzie oglądac :) fajna sprawa taka płytka :)

reklama
Do góry