reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
No i mam wkoncu date połówkowego... :rolleyes2:
Dopiero 22.11 :-(
Chyba najpóźniej ze wszystkich..
Tydzien po przylocie małża..
Chyba se suwaczka zrobie juz by odliczac :crazy:

dziewczyny gratuluje udanych wizyt:)
Co do wizyt w tym tygodniu, to ja mam kontrolę u mojej gin prowadzącej w tą środę. Przede wszystkim pokażę jej wyniki połówkowego, pewnie zrobi usg, do tego da całe mnóstwo skierowań na badania:) w tym ulubione - obciążenie glukozą ;)

angel - współczuję....ale zobaczysz, zleci nawet nie będziesz wiedzieć kiedy!:-)

aaa ja dzisiaj juz po wizycie :) byłam ze swoim facetem hehe jaki wystraszony siedział już myslalam że mi tam zemdleje :) ale pooglądał i był szczęsliwy :) Dzidzia zdrowa, rośnie:) w tym miesiacu nie ma badań ufff:nerd: następna wizyta w grudniu :) ale na szczęscie mam płyte i sobie moge nawet codziennie dzidzie oglądac :) fajna sprawa taka płytka :)

reklama
Do góry