reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
My po usg i będzie dziewczynka
smilie1.gif
))) nie dyndało jej nic miedzy nogami
smilie1.gif
niestety usg 4d nie dało sie zrobic bo pepowina cały czas zasłaniała i w ogóle :/ dzidzia rozwija się prawidłowo i waży 440g
smilie1.gif
jestem taka szczęśliwa że będę miała moją wymarzoną córeczke
smilie1.gif
jak dam radę to z filmiku spróbuję jakieś fotki wyłapać :)

ewstra gratuluje córy!!!

Ostatnia edycja:
ja już też po kontroli :) mam zlecone badania (morfologia, mocz i obciążenie glukozą 75g). U mnie wszystko szczelne, zamknięte i długie ;) dzidzia radośnie rośnie - waży już 630g :) i kopała w sondę podczas badania ;) Niestety grzybek u mnie rośnie radośnie mimo globulek wiec dziś zostałam wysmarowana odśrodkowo gencjaną ;) i zostawiam fioletowe ślady :-D Aaa no i ponowne zapewnienie, że to dziewczynka ;-) i żebym już wątpliwości nie miała;-)

Ewstra , Lastpetunia ogromne gratki :-)

a ja dziś po wizycie dostałam skierowanie na mocz , morfologie i glukozę ( po 24tyg ) i skierowanie na USG bo powiedziałam że chciała bym mieć więcej niż trzy :-D Więc powiedziała że jak mam się niepokoić to mi wypisze skierowanie ...
A poza tym wszystko gra ... Ten ból to pewnie jakaś kolka była .
No i szyjka mi się trochę skróciła - kazała mi zażywać magnez :sorry2:

reklama
Do góry