reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
My po usg i będzie dziewczynka
smilie1.gif
))) nie dyndało jej nic miedzy nogami
smilie1.gif
niestety usg 4d nie dało sie zrobic bo pepowina cały czas zasłaniała i w ogóle :/ dzidzia rozwija się prawidłowo i waży 440g
smilie1.gif
jestem taka szczęśliwa że będę miała moją wymarzoną córeczke
smilie1.gif
jak dam radę to z filmiku spróbuję jakieś fotki wyłapać :)

ewstra gratuluje córy!!!

Ostatnia edycja:
ja już też po kontroli :) mam zlecone badania (morfologia, mocz i obciążenie glukozą 75g). U mnie wszystko szczelne, zamknięte i długie ;) dzidzia radośnie rośnie - waży już 630g :) i kopała w sondę podczas badania ;) Niestety grzybek u mnie rośnie radośnie mimo globulek wiec dziś zostałam wysmarowana odśrodkowo gencjaną ;) i zostawiam fioletowe ślady :-D Aaa no i ponowne zapewnienie, że to dziewczynka ;-) i żebym już wątpliwości nie miała;-)

Ewstra , Lastpetunia ogromne gratki :-)

a ja dziś po wizycie dostałam skierowanie na mocz , morfologie i glukozę ( po 24tyg ) i skierowanie na USG bo powiedziałam że chciała bym mieć więcej niż trzy :-D Więc powiedziała że jak mam się niepokoić to mi wypisze skierowanie ...
A poza tym wszystko gra ... Ten ból to pewnie jakaś kolka była .
No i szyjka mi się trochę skróciła - kazała mi zażywać magnez :sorry2:

reklama
Do góry