reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
aaa ja uwielbiam wizyty nie moge sie doczekac już następnej :) moge sobie popatrzec na dzidzie :) moje to zawsze jakies dziwne pozycje przyjmuje nie chce sie pokazac :) Ciesze sie ze mam czesto te wizyty :)
kamilaedi no żartujesz ze tylko tyle razy robia usg ? masakra.

Mini - zależy od gina;) mój ma aparat usg w gabinecie i robi co wizytę - dowcipnie pomiar szyjki macicy, a przezbrzusznie mierzy dzidziusia, sprawdza czy wszystko ok i potem ocenia stan łożyska i ilość wód płodowych :)

15:45 ale ide wczesniej bo potem bede siedziec do wieczora wiec pojde gdzies tak przed 15 :) moja tez robi mi usg co wizyte wszytsko sprawdza czy jest dobrze ile wod czy lozysko jest dobre w dobrym miejscu no i serduszko sluchamy :) zazwyczaj wtedy maluszek ucieka ale daje przez chwilke posluchac :) zobaczymy co bedzie dzisiaj hehe ma juz mniej miejsca wiec niema gdzie uciekac juz tak bardzo ;) a tak ostatnio sie ze szwagierka zastanawialysmy jak lekarze moga przez usg ocenic ze np lozysko jest na swoim miejscu ze wod jes dozo jak na tym usg widac tylko czaro biala plame hehehe i dzidzusia ;) masakra powdziwiam tych lekarzy

Noo ja już miałam kilka wizyt za soba ale chodze prywatnie. Z każdej wizyty fotke mam :) U mnie sa straszne kolejki do lekarzy państwowo jak się chodzi nawet jak sie umówie na godzine to i tak czeka sie dwie trzy godziny dłużej nie rozumiem tego troche i nie lubie czekac w kolejkach i niepotrzebnie sie denerwowac jak sie baby ryją i jest " ja tylko na chwileczke" ;/
Bozienka24 noo tak szczerze to ja tez sie zastanawiam skąd oni to wiedzą ja tez prócz dzidziusia nie widze tam nic :p

A to mozliwe żeby w gabinetach nie mieli aparatu do usg ? Wiem że mam czasem głupie pytania ale to takie dziwne chyba żeby nie mieli.

Ostatnia edycja:
reklama
IVi to tylko się cieszyć , bo chyba większość lekarzy państwowych nie robi co wizytę USG :tak:
Mój np nie ma w gabinecie takiego sprzętu , w przychodni jest tylko jeden taki aparat i dwa razy w tyg jest do dyspozycji ginekologa w w pozostałe dni korzystają z niego inni lekarze ;-)
Ja jestem umówiona na 27 niby na godzinę ale i tak będę stała w długaśniej kolejce , potem tylko Usg zdjęcie i opis do łapy a omawiamy to na wizycie :-(

Do góry