reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

tunia a moze sie upomnij mi moja daje bez mojej prozby dala kropeczke potem sie niedala zlapac wiec zdiecia niemialam i teraz z 16 tygodnia mialam ale wiecie co wam powiem moj synek w co prawda 15 tygodniu byl duzo mniejszy porownalam dzisiaj zdiecia i masakra z tej mojej malej to zniely wielkolod ;)

reklama
No ja niestety nie dostalam jeszcze ani razu zdjecia dzidzi i nie wiem dlaczego.
jezu az wierzyc sie nie chce!

masakra z tej mojej malej to zniely wielkolod ;)
hehe :-) niech rośnie zdrowo

Najwazniejsze zostalo jednak stwierdzone: główka odpowiednich rozmiarów, serduszko bije, długosc 13 cm, między nóżkami coś było widać :D, ale znacznie gorzej niż przy okazji ostatniej wizyty. Tzw. połówkowe będę miała w 23 tygodniu.
ale super :))) gratulacje dobrych wiesci

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja też tak jak tunia chodze panstwowo i miałam 2 razy robione usg tylko ze jedno wlasnie przypadkiem bo akurat wychodził ten tydzien usg genetycznego i gin raz dwa zrobił nawet to minuty nie zajeło :/ chyba w sumie tylko na dzidzie popatrzec chciał czy wszystko ok, a tez nie ma sug w gabinecie tylko dopiero musze isc do innej przychodni sie zapisac i sie czeka jedynie tak jak ostatnio po wizycie kazał mi podejsc tam do tej innej przychodni i własnie patrzył na dzidzie wiec zapisywac sie nie musiałam ale tak własnie jest ze panstwowo przysługuje usg tylko 3 razy :/ dlatego na usg chodze prywatnie kiedy chce :p

gagucha super ze wszystko ok:-)
Teraz pewnie juz mu nie popuszcze jak pojde na usg i napewno sie upomne!Bo wszyscy mnie pytaja o zdjecie dzidzi a ja mowie ze nie dostalam:-(

No ja niestety nie dostalam jeszcze ani razu zdjecia dzidzi i nie wiem dlaczego.

jezu az wierzyc sie nie chce!

ja też jeszcze nie mam fotki. W 3 tc nie było nawet jeszcze kropki widać, w 8tc tusz w drukarce się skończył i nie mogliśmy wydrukować. potem USG nie miałam, będę mieć dopiero teraz w 22 tc. i jakos specjalnie nie rozpaczam. Z ciążą wszystko ok, a że fotki usg jeszcze nie ma, to trudno - przecież czy to jest az tak ważne? Z pierwszej ciązy mam jedynie fotkę kropki z 5 tc - potem już nie dostawałam i jakos tez nic się nie stało :sorry: jedynie mój M poszkodowany, bo porzednio na każdą wizyte ze mną chodził, a teraz ani razu nie był i maluszka jeszcze nie widzal, ale chcemy razem na prywatne połówkowe jechac, to zobaczy juz naszego brzdąca ;-)

Tunia a może upomnij sie o fotkę przy najbliższej wizycie jeśli Ci na fotkach zależy, bo czasem lekarze to niedomyślni są :tak:

z tymi wielkościami to różnie
moje wszystkie dzieci były spore,najmniejsza to Klaudia była miała tylko 53 cm i waga 3550 Bartosz 59 cm i Aga 54 cm

gagucha gratulacje dobrych wiesci :)
miska umnie byly same malizny siostry dzieci mialy po 2,5 a synek mial 2,30 wiec malutenki byl a zaledwie 52 cm wsyztskie jak sie urodzil moj skrab to wsyztcy ze wielki duzy i wogole nastepna byla siostra z cora iala cos kolo 4 kg i 55 cm dluga :) wiec tez do mlych nienalezala ;) a szwagierka idzie jutro na cesarke i ja lekarz pocieszyl ze niedala by rady urodzic naturalnie maly ma ponad 4 kg MASAKRA ciekawe czy sie sprawdzi okaze sie jutro :)

Gagucha super wieści :tak:

Miśka
Borys ma wpisane w książeczkę 3350 i 60 cm :-D ale chyba był krótszy bo wchodził w rozmiar 56 :tak:

Bozienka powodzenia dla siostry , daj znać jak jej poszło :tak:

reklama
Do góry