reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

hehe tez tak myslalam ze ruchy mnie uspokoja a jak sie tylko dluzej nierusza to odrazu strach ze cos sie stalo ze cos nie tak oczywiscie jak zacznie kopansko to ulga :)

reklama
Nusia gratuluje synka!!:)

gosiek - super zdjęcie :) idealne do albumu! :)

bozienka - Ty masz JUŻ we wtorek... ja dopiero w środę:( padnę z nerwów do tego czasu:) Ale dzidzia mnie kopie prawie non stop, a jeśli nie kopie to się wypycha i przewraca, wiec o to akurat jestem spokojna.. Ciekawe czy moja "dziewczynka" nadal będize dziewczynką czy jej coś wyrosło? ehhh :)

nusia gratulacje synka :) ivi nio jutro mam wizyte ale jestem zestresowana jak niewiem i tez sie zastanawiam czy moja cooreczka jest nadal coreczka ;) najgorsze ze wszyscy mowia Kornelia synek nawet niedopuszcza mysli ze bedzie braciszek tak jak i tatus ;) ehhh do jutra zwariuje ;)

reklama
Nusia gratuluje Synka :))

Chyba chłopcy zaczynają nam przeważać na forum :) Bozienka ja też się tego boję ale dziewczyny - Wy macie wizyty niemal, że zaraz a ja dopiero 18 października ;/ jajko chyba zniosę :)

Do góry