reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

ajako gratuluje zdrowego Synusia :)

swoją drogą sama nie wiem jakbym się zachowała, jakby się okazało, że chłopak będzie... ja już z córeczką rozmawiam, po imieniu do niej mówię, na ojca się skarżę i pokój mam zaprojektowany :) aaaa nawet nie chce myśleć - mój M by miał ciężki miesiąc zanim bym się przestawiła ;/ choć on akurat by się strasznie cieszył ;)

reklama
Ajako - gratulacje! Do myśli o synku się przyzwyczaisz. Ja też jeszcze mam nadzieję na dziewczynkę, ale już drugi raz śnił mi się chłopiec.

Ja tylko się melduję po wizycie. wszystko ok. USG nie było, ale słuchaliśmy tętna i jest w porządku. Mam skierowanie na usg połówkowe. Mam się zapisać między 20-tym a 22-gim tygodniem.

ajako gratuluję synka, cieszę się, że zdrowiutki i taki "okazały" :-D
tak sobie pomyślałam, że nie nastawiam się niby na konkretną płeć, a o brzuchu mówię "dzidziuś" albo "maleństwo" ale przyzwyczaiłam się do mówienia o dziewczynce (bo mąż mówi o synu więc z przekory tak) i nie wiem czy bym nie zareagowała podobnie do Ciebie, gdyby wyszło na jaw, że to jednak syn; muszę się przestawić :-p
Doris cieszę się z dobrych wieści :tak:

ajako gratuluję synka, cieszę się, że zdrowiutki i taki "okazały" :-D
tak sobie pomyślałam, że nie nastawiam się niby na konkretną płeć, a o brzuchu mówię "dzidziuś" albo "maleństwo" ale przyzwyczaiłam się do mówienia o dziewczynce (bo mąż mówi o synu więc z przekory tak) i nie wiem czy bym nie zareagowała podobnie do Ciebie, gdyby wyszło na jaw, że to jednak syn; muszę się przestawić :-p
Doris cieszę się z dobrych wieści :tak:
ja tak samo jak ty mam, ja cały czas o dziewczynce a mąż o synu he he :p sama zastanawiam sie jaka bedzie moja reakcja jak to jednak nie bedzie dziewczynka tylko synuś :) mi to sie juz 3 razy sniło ze urodziłam dziewczynke wiec zobaczymy :p

ajako - gratulacje ;] synusia to bedzie parka ;] haha jesli u mnie bedzie córa (ja znow mowie ze przy takich porblemach z cera i roznymi roznosciami bedzie dziewucha) to sie z toba zamienie ubraniami haha ty mi dasz dla dziewcyznki dla od Nataniela oddam hihi ;]

Ahhh zazdrszaczam ze juz wiesz ;]

i dziewcyzny super ze wsyztsko jest ok ;]tylko sie cieszyc ;]

reklama
ajako - gratulacje ;] synusia to bedzie parka ;] haha jesli u mnie bedzie córa (ja znow mowie ze przy takich porblemach z cera i roznymi roznosciami bedzie dziewucha) to sie z toba zamienie ubraniami haha ty mi dasz dla dziewcyznki dla od Nataniela oddam hihi ;]

Ahhh zazdrszaczam ze juz wiesz ;]

i dziewcyzny super ze wsyztsko jest ok ;]tylko sie cieszyc ;]

W gruncie rzeczy to jest super pomysl, by pod koniec zalazyc watek naszego wewnetrznego bazarku i sie powymieniaja mamy co wlasnie maja po chlopcu ciuszki i teraz dziewczynki i na odwrot ;-)

Do góry