reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Ajako gratuluje dorodnego synka :-) zamiast Hanusi będzie "Heniuś";-) poszlaejesz z zakupami ciuszkowymi ;-) a potem oszalejesz na punkcie synka :tak:

mata- nie uwierzysz...moja mama tak samo powiedziala jak sie dowiedziala!a ze moj chrzestny to Henryk to by sie najpewniej baaardzo ucieszyl:-D
i mam nadzieje, ze macie racje dziewczyny....ze mi przejdzie i oszaleje na punkcie synusia, choc ciagle jeszcze tak mi dziwnie z ta mysla; jak mysle o nim tzn. o dzidziusu; moj synek:crazy:

z tymi fotami to nie, ze potrafie wstawic w ogole, tylko nie wiem jak to zrobic technicznie z telefonu mojego meza, bo ma nowy i ja sie nie znam, a malo tego to zostawilam moje wyniki u kumpeli, jutro je odbiore.

maz wrocil wieczorem z pracy i ciagle przezywamy to usg i sobie opowiadamy co on widzial co ja, ze stopke, ze raczke trzymal przy buzi i ze nosek i takie tam:-D:-D

dzieki, dzieki dziewczyny!! teraz czekam na Wasze dobre wyniki i kolejnych kolegow dla moje....mojego synka:szok:;-)

Doris, tunia- ciesze sie, ze i u Was ok!:-)

fajnie ze uwas wszytsko dobrze :) i juz macie na 100 % potwierdzone.Ja zaczynam panikowac boje sie tej wityty jak nie wiem pierwszy raz takie cos mam boje sie ze cos nie tak wiem wiem kazda tak ma do wizyty jeszcze prawie 2 dni a ja juz panikuje hehe to co bedzie we wtorek ;) dobrze z mezem ide :) chyba ze znowu cos mu wypadnie

będzie dobrze Bozienka :) wyjdziesz przeszczęśliwa że dzidzia zdrowa
ja jeszcze ponad tydzien i już tez zaczynam o tym myśleć i przeżywać po swojemu... pewnie nie potrzebnie ale cóż taki mam już defekt ;-)
mówię wam te kopniaki to by mnie już uspokoiły tyle te już regularne ach człowiek głuuuupiiiiii :sorry:

bozienka- na bank wszystko ok bedzie :))
anula- ja tez panikuje, a jak maluch cos mnie smyrnie to odrazu ulga- najlepiej zeby caly czas sie ruszal :-) wtedy bylabym spokojna.........

Kochane wstawiam dla Was zdjęcie Mojego szczęścia <3 !! Na tym usg miał 13 tygodni i 5 dni :) Buziakiii 103_1456.jpg

reklama
Gosiek śliczne zdjęcie i jaki duży dzidziuś jak na 14 tydzień :-)
nusia trzymaj się i bądź spokojna
anula mnie też uspokoiłyby ruchy dziecka... ale cóż jeszcze poczekam

Do góry