reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Tunia super że jest wszystko dobrze a ty sie uspokoiłaś :-) ja przed osiemnastym będę przeżywała swoje, ale też po wizycie znowu będę spokojniejsza zawsze chodzi o zdrowie maluszka to pojawia się stres i małe nerwy

atan nie ma sie co smucic przeciez same dobre wiadomosci dostalas od gina :-)
manta- to super, ze i u was wszystko ok
tunia- no i po co to bylo tyle panikowac:p bardzo sie ciesze ze wszystko ok u was
doris- trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte

Manta super że wszystko ok,a morfologia lubi sobie skakać

Tunia super,że wszystko jest ok,ja też tak mam ze przed każdą wizytą mam stracha niestety tak jest i nic na to nie poradzę

Dziewczyny i po co te nerwy, maluszki zdrowe i sliczne tylko patrzec jak rosną :)

Co do moich wynikow toxo bede miala skierowanie do szpitala zakaznego- ot na konsultacje by ta sprawe zapiac juz na ostatni guzik skoro tu jestem. Okazalo sie, ze w pl kobity w ciazy maja obowiazek opieki lekarskiej nawet bez ubezpieczenia wiec legalnie moge tutaj chodzic :szok:

o mamma mia! ale żeś skoczyła z tym ciśnieniem:-)
Mam nadzieję, że to było tylko chwilowe..

U mnie mama ma nadciśnienie i codziennie sprawdzamy i jej i moje.

reklama
Dziewczyny i po co te nerwy, maluszki zdrowe i sliczne tylko patrzec jak rosną :)

Co do moich wynikow toxo bede miala skierowanie do szpitala zakaznego- ot na konsultacje by ta sprawe zapiac juz na ostatni guzik skoro tu jestem. Okazalo sie, ze w pl kobity w ciazy maja obowiazek opieki lekarskiej nawet bez ubezpieczenia wiec legalnie moge tutaj chodzic :szok:

już kiedys pisałyśmy ze kobiety w ciąży mają bezpłatne badania i wizyty u lekarza
u mnie nawet się nie pytaja czy mam ubezpieczenie

Jak mi dzisiaj mierzyly cisnienie to mialam 150/95 kazaly mi sie natychmiast uspokoic:-D

ja na poprzedniej wizycie to miałam 180/90 to najpierw mnie zbadała,potem usg i jeszcze raz zmierzyła cisnienie

Do góry