reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
nie dziękuję. - jakaś "zabobonowa" się zrobiłam:-)))

My na połówkowe zapewne dziś dostaniemy skierowanie od naszej zwariowanej Doktoreczki :-)))

Ja byłam skonsultowac moje wyniki krwi z położną i stwierdizła że wyniki w normie, i taki już mój urok że nie przybieram na wadze, nic mi nie brakuje jak widac po wynikach więc dzidzi też nic nie powienno brakowac. Hemoglobine mam podniesc trochę ale nie jest zła bo mam ponad 12.
Ponadto umówiłma się dzis na USG polówkowe. i lekarz miał wolne tylko 18 pażdziernika więc tak też się wpisałam. To będzie 21 tydzień. I tego sądnego dnia o 9.30 mam wizyte u swojego lekarza, a o 16.40 USG 4D prywatne. Także myśle że wtedy potiwerdzi się ten chłopczyk którego dostrzegliśmy na USG genetycznym.

Obliczanie czas zacząc, pozostało 12 dni.....

witam ja po wizycie smutna ;-( bo nie dowiedziałam sie płci niestety bo dzidzia sie dziwnie polozyla tylek i nozki miala przy moim kręgoslupie a na moim brzuszku głowe... a lewa raczke za glowa a prawa na twarzy wiec nic nie bylo widac... zdjecia nie dostałam mam przyjsc za 3 do 4 tyg dziecko mlodsze o tydzien nadal.. wiec tylko wiem ze raczki ma paluszki 5 u kazdej rączki serduszko bije przegrody i przedsionki sa wazy 270g mozg i półkole w normie i ma 2 nerki ;-)

reklama
Atan super ze z dzidzia wszystko ok tylko szkoda ze sie nie pokazała co ma miedzy nóżkami i nawet buźki no ale trzeba czekac do nastepnej wizyty wtedy może taki wstydniś nie bedzie z niej/niego :)

Do góry