reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

no i po co się bać ? owszem wiem o co chodzi ze sa obawy, ale mi mój lek ostatnio tak powiedział, żebym przestała tyle czytać bo jestem za podatna na wszystko i że ciąża jest już tak zaawansowana że nie mam po co się tak już bać że wszystko jest dobrze i w sumie ma rację
ale my kobiety mamy swoją "psychikę".... ;-)

ps ja w przyszłym tygodniu zmykam na badania mam juz obciążenie glukozą 50ml zlecone brrrr, kazał mi ze soba wziąć cytrynkę :-) a 18.10 już połówkowe i się doczekać nie mogę i mam nadzieję że wszystko jest dobrze (matko połowa ciąży już za większością z nas !!!)

Ostatnia edycja:
reklama
ja mam wizyte jutro...
nie boje sie... przed kazda bardzo sie ciesze:-)

zapewne ustalimy jutro termin połówkowego, itp...

pewnie dzis nie zasne z podniecenia przed jutrzejszym dniem:-)

a ja mam wizyte za tydzien 13 hihihi i sie boje, ale to spowodowane jest tym ze lezalam w miniony tydzien w szpitalu z ryzykiem poronienia ;( i dopiero dzis mnie wypuscili :( bu wiec jestem ciekawa co mi powie moj gin jeszcze ciekawego :):)

ja wizyta w poniedziałek :) kolejna fotka do albumu będzie :) jaa to lubie sobie iśc popatrzec na moje baby i dowiedziec sie że wszystko jest wporządku :) aleee dziewczyny niewiem czy to tu pisac czy gdzie was też tak czasami kłuje z prawej strony brzucha ? noo mnie czasami tak kłuje i to tylko z prawej strony i troszke sie martwie.

reklama
widzę że przyszły tydzień będzie owocny w wizyty :) ja mam we środę ;)

bóle pewnie są spowodowane rozciąganiem więzadeł macicy ;) ale zawsze warto powiedzieć o nich lekarzowi....

Do góry