reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

no i po co się bać ? owszem wiem o co chodzi ze sa obawy, ale mi mój lek ostatnio tak powiedział, żebym przestała tyle czytać bo jestem za podatna na wszystko i że ciąża jest już tak zaawansowana że nie mam po co się tak już bać że wszystko jest dobrze i w sumie ma rację
ale my kobiety mamy swoją "psychikę".... ;-)

ps ja w przyszłym tygodniu zmykam na badania mam juz obciążenie glukozą 50ml zlecone brrrr, kazał mi ze soba wziąć cytrynkę :-) a 18.10 już połówkowe i się doczekać nie mogę i mam nadzieję że wszystko jest dobrze (matko połowa ciąży już za większością z nas !!!)

Ostatnia edycja:
reklama
ja mam wizyte jutro...
nie boje sie... przed kazda bardzo sie ciesze:-)

zapewne ustalimy jutro termin połówkowego, itp...

pewnie dzis nie zasne z podniecenia przed jutrzejszym dniem:-)

a ja mam wizyte za tydzien 13 hihihi i sie boje, ale to spowodowane jest tym ze lezalam w miniony tydzien w szpitalu z ryzykiem poronienia ;( i dopiero dzis mnie wypuscili :( bu wiec jestem ciekawa co mi powie moj gin jeszcze ciekawego :):)

ja wizyta w poniedziałek :) kolejna fotka do albumu będzie :) jaa to lubie sobie iśc popatrzec na moje baby i dowiedziec sie że wszystko jest wporządku :) aleee dziewczyny niewiem czy to tu pisac czy gdzie was też tak czasami kłuje z prawej strony brzucha ? noo mnie czasami tak kłuje i to tylko z prawej strony i troszke sie martwie.

reklama
widzę że przyszły tydzień będzie owocny w wizyty :) ja mam we środę ;)

bóle pewnie są spowodowane rozciąganiem więzadeł macicy ;) ale zawsze warto powiedzieć o nich lekarzowi....

Do góry