reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

ja dziś po wizycie, na moje szczęście lekarz sam zaproponował, że podejrzymy co u maluszka, jak rośnie więc jestem super spokojna bo widziałam go jak sobie w brzuszku grzecznie leży, ssie kciuka no i pięknie mu serducho bije. Mój synek jest po prostu bardzo spokojny, nie bije mamy i ma jeszcze dość miejsca by sobie tam bez rozpychania się rosnąć :-)
lekarz sobie sprawdzał poszczególne narządy, ale jest dość mrukliwy, na moje pytanie czy wszystko w porządku potwierdził, że jest jak najbardziej wszystko prawidłowo więc przestanę wymyślać sobie problemów i dostarczę mojemu synkowi trochę pozytywnych doznań :-)

uffff tak mi dziś ulżyło :happy2:

reklama
anula no to super ;-)
a ja sie zastanawiam jak ja wytrzymam jeszcze ten tydzien :szok: jaka ja malo cierpliwa ;-)

kasiurek - to super, ze bedzie tak jak chcialas :)
atomowka- super, ze i u was wszystko ok :)

dzieki dziewczyny za cieple slowa- kochane jestescie - teraz juz chyba z gorki w koncu I trymestr maluch przetrwal :-) ale spokojna bede jak juz bede mogla przytulic moje male szczescie

Po USG, malec wkońcu porządnie obejrzany ze wszystkich stron, pomierzony - dalej równiutko tydzień starszy :-)
No i powiedziała dr, że wszyściutko z nim w porządku, tak jak być powinno.
Jejku ale był ruchliwy od początku do końca wierzgał, machał rękoma, prężył całe plecki, machał główką.. jeeja coś pięknego! I tak wygladal inaczej jak 2 tygodnie temu.. wtedy taki maly ludzik ale bez jeszcze konkretnego kształtu, teraz taka mała dzidzia..
Płec ooczywiscie nie znana ;)

IMAG0211.jpg

IMAG0212.jpg

reklama
Do góry