reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

mata- super, ze u ciebie wszystko ok :))

ja dzis bylam w szpitalu odebrac wyniki oddac krew na ZD- wyniki za 2tyg chyba ze cos bedzie nie tak to zadzwoni w weekend... oby nie dzwonila....
wyniki badan- wszystki super
no i sluchalismy serduszka- oj mowie wam ryczec mi sie chcialo jak juz je uslyszalam... maluch bardzo ruchliwy i niezbyt zadowolony z podsluchu bo caly czas uciekal...
ale humor po badaniach mam super :-D

reklama
kamilaedi- nie zadzwonia przez weekend na pewno, jak wyniki takie ładne to bedzie wszystko gitowo, zobaczysz!
fajnie, ze slyszalas serducho!
a tak ogolnie to po Waszych przejsciach jestes tam pod jakas specjalna opieka czy tak normalnie?

kamilaedi- nie zadzwonia przez weekend na pewno, jak wyniki takie ładne to bedzie wszystko gitowo, zobaczysz!
fajnie, ze slyszalas serducho!
a tak ogolnie to po Waszych przejsciach jestes tam pod jakas specjalna opieka czy tak normalnie?
tu po trzecim poronieniu zaczynaja sie toba opiekowac innaczej- niby lepiej,
ja mialam dwa- wiec na sepecjalna opieke sie nie lapie...:baffled:

Kamila super,że wyniki są dobre i na pewno nie będą dzwonić,a słuchanie serduszka cudne,nasz maluszek też nie chciał się złapać i długo próbowała

ja dzisiaj idę na pobranie krwi i mocz oddać,a we wtorek już wizyta oby te dni szybko mijały

reklama
kamilaedi- to jest dla mnie szok! ja mam kolezanke, ktora 2 razy poronila, to jej lekarz powiedzial, ze nie spocznie dopoki nie znajda przyczyny, choc wiadomo, czasem to baaaardzo trudne, ale polozyl ja do szpitala i w koncu znalezli, trzecia ciaze co prawda cala przelezala, ale urodzila zdrowa coreczke. Moze gdyby tam jednak byly czestsze kontakty z lekarzem to tez byloby inaczej, a tak swoja droga to czym sie tam zajmuja Ci ginekolodzy jak nie przyjmuja pacjentek??
w szpitalu lezala ze mna babka, ktora pierwsze dziecko urodzila 3 lata temu w Szkocji i opowiadala, ze po porodzie przyszla do niej jakas doktorka i mowi; moze pani nie wierzyc, ale jestem pani ginekologiem i smiech:szok: szok, co?
a kase pewnie za to biora tak czy inaczej, tzn za prowadzenie ciazy, a pacjentki na oczy nie widza, ciekawe zjawisko:rofl2:

Do góry