reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

mata- super, ze u ciebie wszystko ok :))

ja dzis bylam w szpitalu odebrac wyniki oddac krew na ZD- wyniki za 2tyg chyba ze cos bedzie nie tak to zadzwoni w weekend... oby nie dzwonila....
wyniki badan- wszystki super
no i sluchalismy serduszka- oj mowie wam ryczec mi sie chcialo jak juz je uslyszalam... maluch bardzo ruchliwy i niezbyt zadowolony z podsluchu bo caly czas uciekal...
ale humor po badaniach mam super :-D

reklama
kamilaedi- nie zadzwonia przez weekend na pewno, jak wyniki takie ładne to bedzie wszystko gitowo, zobaczysz!
fajnie, ze slyszalas serducho!
a tak ogolnie to po Waszych przejsciach jestes tam pod jakas specjalna opieka czy tak normalnie?

kamilaedi- nie zadzwonia przez weekend na pewno, jak wyniki takie ładne to bedzie wszystko gitowo, zobaczysz!
fajnie, ze slyszalas serducho!
a tak ogolnie to po Waszych przejsciach jestes tam pod jakas specjalna opieka czy tak normalnie?
tu po trzecim poronieniu zaczynaja sie toba opiekowac innaczej- niby lepiej,
ja mialam dwa- wiec na sepecjalna opieke sie nie lapie...:baffled:

Kamila super,że wyniki są dobre i na pewno nie będą dzwonić,a słuchanie serduszka cudne,nasz maluszek też nie chciał się złapać i długo próbowała

ja dzisiaj idę na pobranie krwi i mocz oddać,a we wtorek już wizyta oby te dni szybko mijały

reklama
kamilaedi- to jest dla mnie szok! ja mam kolezanke, ktora 2 razy poronila, to jej lekarz powiedzial, ze nie spocznie dopoki nie znajda przyczyny, choc wiadomo, czasem to baaaardzo trudne, ale polozyl ja do szpitala i w koncu znalezli, trzecia ciaze co prawda cala przelezala, ale urodzila zdrowa coreczke. Moze gdyby tam jednak byly czestsze kontakty z lekarzem to tez byloby inaczej, a tak swoja droga to czym sie tam zajmuja Ci ginekolodzy jak nie przyjmuja pacjentek??
w szpitalu lezala ze mna babka, ktora pierwsze dziecko urodzila 3 lata temu w Szkocji i opowiadala, ze po porodzie przyszla do niej jakas doktorka i mowi; moze pani nie wierzyc, ale jestem pani ginekologiem i smiech:szok: szok, co?
a kase pewnie za to biora tak czy inaczej, tzn za prowadzenie ciazy, a pacjentki na oczy nie widza, ciekawe zjawisko:rofl2:

Do góry