reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Angel jaka wielka słodka Dzidzia. Ile już ma wzrostu i ile wieku według USG??
Ja mma wizyte dopiero 18 pażdziernika, będzie to wtedy końcówka 21 tygodnia, nie wiem czy będe wtedy już po połówkowym 3d czy jeszcze nie, bo nie wiem na kiedy się zapisac :(

Całyczas tydzien równiutko starszy :-) OM 14 t 4 dzien a wzrostowo 15 t 4 dzien :-) Czyli 16 tygodniowy ;-)
Wzrostu od główki do pupy 10,33 cm :-) I dłuuuugie wierzgające nogi po tatusiu :-D

Kasiurek - to super, że będziesz pod szczególną opieką i że zrobią Ci CC. Ja też muszę pogadać z lekarzem i przemyśleć co bym wolała. Do cc to standardowo nie usypiają, tylko jest znieczulenie w kręgosłup. Ja nie wiem co lepsze, bo leżenie 6 godzin bez czucia w nogach też nie jest fajne (mi tak po 6-ciu zaczęło wracać czucie, podobno zdarza się wcześniej...).

powiedz mi jak to jest po takim znieczuleniu ? tzn jak to wyglada w ogole ? bo ja mialam tylko ogolne znieczulenie po paru godzinach kazali mi wstac i isc a podobno po tym zewnatrz oponowym to trzeba iles tam godzin lezec plackiem ?

reklama
Do góry