reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
ja wlasnie odebralam moja wyniki badan...
cukier ok
toksoplazma negatywny
no ale z badan krwi wyszlo, ze mam anemie ;(
jutro ide do mojej Pani Doktor i zobaczymy co mi zaserwuje ...

almasta ja w 2 ciążach miałam anemię a na brak apetytu nie narzekałam,dostaniesz pewnie żelazo do łykania

ja w środę muszę iść na badania,mam tylko morfologie i mocz

już po wizycie zdjęcia nie mam żeby wam przedstawić małego lokatora i nie miałam dzieciątka mierzonego, ale widać że już podrósł, serce bije jak dzwon :tak:
ale dzięki temu że pani dr bada puls na każdej wizycie za pomocą USG podejrzeliśmy co tam słychać, maluszek sobie na dobre zasuwa na czworaka u mnie po brzuszku, zastaliśmy go w pozycji na kolanach podpartego na łokciach :-D no i pokazał nam bezwstydnie dupsko i co ma między nogami :-D a więc dziewczynki - na 90% chłopak i mąż dziś dumny z bananem na twarzy rozpoczął dzień :-)
ja też szczęśliwa bo dzieciątko zdrowe :tak:

reklama
Do góry