reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
ja wlasnie odebralam moja wyniki badan...
cukier ok
toksoplazma negatywny
no ale z badan krwi wyszlo, ze mam anemie ;(
jutro ide do mojej Pani Doktor i zobaczymy co mi zaserwuje ...

almasta ja w 2 ciążach miałam anemię a na brak apetytu nie narzekałam,dostaniesz pewnie żelazo do łykania

ja w środę muszę iść na badania,mam tylko morfologie i mocz

już po wizycie zdjęcia nie mam żeby wam przedstawić małego lokatora i nie miałam dzieciątka mierzonego, ale widać że już podrósł, serce bije jak dzwon :tak:
ale dzięki temu że pani dr bada puls na każdej wizycie za pomocą USG podejrzeliśmy co tam słychać, maluszek sobie na dobre zasuwa na czworaka u mnie po brzuszku, zastaliśmy go w pozycji na kolanach podpartego na łokciach :-D no i pokazał nam bezwstydnie dupsko i co ma między nogami :-D a więc dziewczynki - na 90% chłopak i mąż dziś dumny z bananem na twarzy rozpoczął dzień :-)
ja też szczęśliwa bo dzieciątko zdrowe :tak:

reklama
Do góry