kamilaedi
Fanka BB :)
Oj no to nieźle, to czym ci lekarze tam się zajmują?
ciezko powiedziec, napewno nie przyjmowaniem pacjentow!
a co tam z dziewczynami?? nie wrocily jeszcze z badan?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj no to nieźle, to czym ci lekarze tam się zajmują?
angel sliczny dzidzius umnie tez ciaza starsza o ponad poltorej tygodnia napoczatku sie nieprzejmowalam bo myslalam ze sie wyrowna ale jak mialam robione usg w szpitalu to tez wyszlo ze ejst starsza o tyle samo wiec chyba zaszlam w ciaze hmm wlasnie kiedy heheheheh moze sie wyrownac a moze owulacje mialas przesunieta i dlatego tak jest.Ehh fajniutko wizyty za wami ehh a ja do jutra stresa bede miala
ivi a co z toba ??
Tak późno na Pappa? Ja miałam razem z usg, a w 16 tygodniu to już idę na drugie pobranie krwi, które uzupełnia Pappa.bardzo szybko zrobili ci ten test PAPPA mi zawsze powtarzali ze to sie robi w 15 tygodniu... ja ide dopiero 27/09 na ten test to bedzie 15t6d... dziwnie tu jest