kindzia nawet mi niemow bo ja chce w czwartek wiedziec a to bedzie 17 t a jak u chlopca szybciej widac tzn ze jak w 17 t niebedzie siuraka to znaczy ze bedzie dziewczynka proste heheheh
Bozienka no własnie nie takie proste to jest....
uwierz ze w 17tc nie dadza Ci pewnosci na core... najwyzej na 70%
bo własnie w tym 17tc u dziewczynek jescze te "lechtaczki" sa wystajace nie do konca schowane i dlatego musi ewidentnie dyndac zeby gin powiedział ze chłpopak a jak takie słabe cos wystaje to moze byc i dziewczynka i chłopak,
mojej kolezance tez powiedziano ze nic tam nie widac takiego znaczacego bedzie dziewczynka a na połowkowym ze juz chłopak.. i nie jest to odosobniony przypadek..
.
ja chcesz bardziej zgłebic temat to popytaj dziewczyn na watku "jak zaplanowac płec chłopak dziewczyka" one teraz sa własnie na etapie 14-19 tc i one dokładnie analizuja temat bo nastawione na konkretna płec i maja parcie czy im sie udałao zaplanowac czy nie.
Doris trzymam kciuki za dobre wyniki.. no coz .. wiadomo jak jest ... trzeba miec szczescie zeby trafic na dobrego specjaliste a zarazem dobrego człowieka...
Mata a czego nastepna masz za dwa tyg, z wynikami masz przyjsc bo to jeszcze nie połowkowe co nie, a usg bedziesz miała?
Mini: buziak a Ty kiedy smigasz na wityte... my to tak rowno idziemy z suwaczka
ja mam 20 ...
ps pomyl;iłmz z kasiurek
ale tydz to tez łeb w łeb
Bozienka wyjscie jest pojsc na 3d i wszystko jasne, tam to pomyłek raczej nie bedzie... chociaz troche szkoda bo na 3d to dobrze pojsc po 20tc zeby tak połowkowe od razu było bo wtedy lepiej widaxc i przepływy i narzady no małego człowieczka..
a to kosztuje no chyba ze sie kasy jak lodu ma...