reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Tak tatus dumny, co na niego spojrzałam na badaniu to się uśmiechał :)
Ale on jest w tych co to wstydzą się okazywac uczucia, ale i tak mówił,że bardzo się cieszy i fotki mam mu na maila wysłac, co by sie mamie i bratu pochwalic, no i spoglądac na malucha od czasu do czasu :)
Generalnie jestem mega zadowolona, z dzidziusia i z mojego faceta

reklama
atomówka gratuluje wizyty i dumnego tatusia który dał radę, dzidzia śliczna i duża tylko o 2mm mniejsza od mojej ale moja starsza o 5 dni w sumie 4 bo według usg moja ciąża jest młodzsza tylko o dzień :) ja również dostałam 5 dzjęc i nie mogę od nich oderwać oczy :) niech dzidzia się zdrowo dalej rozwija :))

Ostatnia edycja:
atomówka-super zdjęcia, wielkie gratulacje :)

A ja dziś również byłam na USG, postaram się wrzucić później zdjęcia. Dzidzia ma 6 cm, wszystko z nią ok. Widziałam serduszko, mózg, nawet żołądek! Pięknie widać rączkę i pięć paluszków. No i ... na jednym ze zdjęć widać coś między nóżkami :) Lekarz wnikliwie się "w to" wpatrywał i stwierdził-"no chyba będzie chłopak". Czy ma rację? Okaże się w niedalekiej przyszłości :)

reklama
Do góry