reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Dziewczyny melduję sie podpieta pod ktg , miałam scan młody waży podobno 4200 ,wody i przepływy ok , zobaczymy po ktg ... Mam mieć tez konsultacje ehhh
Odmeldowuje sie

Dziękuje za kciukasy - dalej są potrzebne

Agusia kciukasy zacisnięte :tak:

Dzieki dziewczyny za pocieszenie... oby cokowliek sie ruszyło dzięki domowym sposobom... bo nawet jak ma byc juz indukcja i nie będzie na to rady, to niech szyjka chociaż będzie gotowa i jakies rozwarcie, bo łatwiej wtedy pójdzie...

U mnie nic. Lekarz powiedział, że do piątku to raczej nie ma szans. Na poniedziałek mam termin, jak nie urodzę to mam iść na usg, żeby sprawdzić, jak to wszystko wygląda w środku i czy nie trzeba coś działać.

Agusia wow spory dzieciaczek
Ja to się modlę żeby mój Aleks nie przekroczył 4 kg no ale na to wpływu nie mamy
Tricia aby lekarz jednak się mylił i do piątku maluch opuścił dotychczasowe mieszkanko

reklama
melduje sie dziewczyny - dluga historia , splakalam sie jak bubr , bo na malpe polozna w szpitalu trafilam ale juz opowiadam : mialam scan i ktg , maly zaczal sie wiercic po 20 min ktg dopiero, polozna ktora to sprawdzala stwierdzila ze nie musze sie widziec z lekarzem bo ktg w normie i nie wazne ze maly wazy 4200 i took, mimo ze wczesniej wazyl 3800 i byl opisany jako duzy:wściekła/y: na co ja jej ze wczoraj w nocy powiedziano mi ze po badaniach mam koniecznie sie widziec z konsultantem w celu przelozenia daty wywolania porodu. poszla wrocila i stwierdziala ze rozmawiala z lekarzem i nie ma podstaw przyspieszenia porodu:angry: i lekarz nie zmieni zdania zostaje na 16.03 na co ja jej dosc stnowczo ze zycze sobie widziec lekarza ktory to stwierdzil, poszla , wrocila i powiedziala ze lekarz nie ma czasu bo porody czy cos tam ale data nagle zosrala przesunieta na 11.03 :no: a ze miala koniec zmiany to widac bylo ze probuje sie mnie pozbyc, zrobilo mi sie tak smutno ze se poplakalam i poszlam , potraktowala mnie jak smiecia...i do tego na moje argumenty typu czy jak sie jutro nie bedzie ruszal to mam na kolejne 5 h przyjecha? na co ona tak mozesz co dzien przyjezdzac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wyobrazacie to sobie ? pojechalam roztrzesiona do domu. splakalam sie... maz wsciekly... stwierdzialam ze zadzwoie do szpitala i upewnie sie ze to jedyne rozwiazanie , ze malemu nic nie zagraza itd. przez telefon rozmawialm wkoncu z kims z powolaniem i oczywiscie zasmarkana zaplaka, nie wiedzialam co mam robic czulam sie zagubiona i zostawiona sama sobie...kobieta mnie uspokoila ,powiedziala ze to wcale tak nie jest bo jak cos sie bedzie dzialo to juz mnie nie wypuszcza tylko zostawia na wywolaniuitd. powiedziala ze porozmawia z lekarzem i zaraz oddzwoni. oddzwonila i mowi ze na jutro rano mam na wywolanie chyba ze przestanie sie ruszac teraz lub w nocy to brac torby i jechac :tak: ze ta kobieta ktora mnie doprowadzila do takie stanu odpowie za to ... i jak chc moge zlozyc skarge . tak wiec po przejsciach dzis , ale jutro jade na porod :) bede dawac znac jak dam rade.
dziekuje za trzymanie kciukow:tak: co za dzien

Do góry