reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Agusia - to trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści! A babsko niech się w dupę ugryzie wredota jedna!

a ja na 13.30 - ciekawe co dziś się dowiem nowego:eek: trochę się cykam dzisiejszych pomiarów mojego klocuszka, ale co ma być to będzie.......

reklama
ola trzymam kciukasy za rozwarcie i wage "przyzwoita"
Agusia no masakra babsztyl.. pojebuska jaksa staszna..
ale nie mysl juz o niej, nie ma sie co denerwowac..
niedługo porod przed toba..
na to "wyładuj" energie a nie na jakiegos babsztyla..
oby był jak najszybciej..

Ostatnia edycja:
agusia czekamy na wiesci!!

Ja jutro mam polozna w szpitalu.. bez jakich nadprogramowych rzeczy..
Ale cos zaczynam sie martwic :-( Mam teraz nowy "halun", ze moze przez nadwage, jakas duza macice, duza ilosc wod zle odbieraja wage malucha.. Jak on taki mobilny wciaz w tym brzuchu jest.. przekrece sie a on momentalnie sobie spływa z prawa na lewo i na odwrot.. czy teraz nie powinien juz byc tak duzy - jak zapowiadalo 3,5-4 kg , to scisniety i ledwo wypychajacy pupe? Martwie sie ..

Angel moje maleństwo (wg usg też przewidywane do porodu na ponad 4kg - no ciekawe) też się przemieszcza z prawej na lewą (zwłaszcza w nocy, kiedy zmieniam bok). Ale mój brzuch zdecydowanie poszedł właśnie w boki, więc myślę, że dzidziuś ma dość miejsca. A może wcale nie jest taki duży, jak nas straszą? ;-)

olavip kciuki za wizytę

Witajcie, ja nadal w dwupaku. Dzisiejsze ktg nie pokazało żadnych skurczy. Dostałam skierowanie do szpitala na piątek, wtedy zrobią mi test na oxy. Oxy będą mi podawać w coraz większych dawkach przez kilka dni. Jak nic się nie ruszy to cc będzie niezbędne. Jestem już pięć dni po terminie.

reklama
Do góry