reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Agusia - to trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści! A babsko niech się w dupę ugryzie wredota jedna!

a ja na 13.30 - ciekawe co dziś się dowiem nowego:eek: trochę się cykam dzisiejszych pomiarów mojego klocuszka, ale co ma być to będzie.......

reklama
ola trzymam kciukasy za rozwarcie i wage "przyzwoita"
Agusia no masakra babsztyl.. pojebuska jaksa staszna..
ale nie mysl juz o niej, nie ma sie co denerwowac..
niedługo porod przed toba..
na to "wyładuj" energie a nie na jakiegos babsztyla..
oby był jak najszybciej..

Ostatnia edycja:
agusia czekamy na wiesci!!

Ja jutro mam polozna w szpitalu.. bez jakich nadprogramowych rzeczy..
Ale cos zaczynam sie martwic :-( Mam teraz nowy "halun", ze moze przez nadwage, jakas duza macice, duza ilosc wod zle odbieraja wage malucha.. Jak on taki mobilny wciaz w tym brzuchu jest.. przekrece sie a on momentalnie sobie spływa z prawa na lewo i na odwrot.. czy teraz nie powinien juz byc tak duzy - jak zapowiadalo 3,5-4 kg , to scisniety i ledwo wypychajacy pupe? Martwie sie ..

Angel moje maleństwo (wg usg też przewidywane do porodu na ponad 4kg - no ciekawe) też się przemieszcza z prawej na lewą (zwłaszcza w nocy, kiedy zmieniam bok). Ale mój brzuch zdecydowanie poszedł właśnie w boki, więc myślę, że dzidziuś ma dość miejsca. A może wcale nie jest taki duży, jak nas straszą? ;-)

olavip kciuki za wizytę

Witajcie, ja nadal w dwupaku. Dzisiejsze ktg nie pokazało żadnych skurczy. Dostałam skierowanie do szpitala na piątek, wtedy zrobią mi test na oxy. Oxy będą mi podawać w coraz większych dawkach przez kilka dni. Jak nic się nie ruszy to cc będzie niezbędne. Jestem już pięć dni po terminie.

reklama
Do góry