reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Angel chcą sprawdzić ile jest wód i czy maly dużo przybrał i zaraz po scanie mam mieć konsultacje... Ja mam wywołanie na 16 ale chcą przenieść niby na ten tydzień bliżej daty porodu , zobaczymy kiedy ten scan jutro maja dzwonić. Powtarza sie historia pierwszej ciąży ... Młody przestawal sie ruszać i wywołanie ...

reklama
tunia - &&
w ogóle udanych wizyt wszystkim!
a ja jutro:eek: ciekawe co mi powie, pewnie że skoro nie urodziłam jednak wcześniej to teraz już w każdej chwili - a ja na bank przenoszę jeszcze:-D

tunia zaciśnięte&&&&&&&&&&
ola już niedługo się przytulicie :)
agusiakewisia powodzenia u ginka

Suchajcie też wam napisze. Byłam wczoaj u gin aby wyciągnąć szwy po cc. Mało tego, że gdzieś jeden wciągło i nie było co wyciągać (mamy to przy nastepnej za 2 tyg kontrolować) to okazało się, że u mnie oczyszczanie się zakończyło, a na usg widać było skrzepy, które powinny się jeszcze ewakuować. Próbował ręcznie sprowokować krwawienie, mimo bólu -lipa. Dostałam tabletki dopochwowe, które mają pomóc, będe miała je dziś bo trudno je dostać. Zapomniałam dodać, że już od 2-3 dni nie mam rzadnych, jak oni to ładnie nazywają "odchodów". Pierwsze słyszę żeby takie cuda się zdarzały, mam nadzieje że po tych czopkach ruszy, mają sprowokować skurcze macicy.

Widzę, że tu nadal ogólnie pomyślne wieści się w trendach utrzymują - oby tak dalej, aż wszystkie będą maluszki tulić.
&&&&& za wszystkie wizyty i badania ;-)

Tunia, Ola kciuki zaciśnięte za dobre wieści
Agusia dobrze, że pojechałaś będziesz spokojniejsza, a indukcja nie jest zła :-)
Abed no to dobrze, że Cię nie wygonili z kwitkiem

reklama
trochę dziewczyny które mają większe doświadczenie z angielską służbą zdrowia nastraszyły mnie... no ale teraz jestem spokojniejsza... nie dzwonili wczoraj to znaczy że wszystko dobrze... za tydzień do położnej i czekamy dalej :-) jeszcze trochę czasu mam ;-) ale bym chciał znać konkretną datę ;-)

Do góry