reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

olavip widzę że masz podobnie jak ja - też już miałąm nie jeździć autem, a robię to non stop. I na wizytę 19.03 też pewnie pojadę sama (a termin na 21.03), a mam do miasta 30 km...

reklama
to udane wiesci z wizyt super
k&m znasz juz dokladna date kiedy przyjdzie maluszek

moja wizyta tez udana mocz ok,cisnienie calkiem calkiem-obawiam sie ze po porodzie bede na lekach ale zobaczymy i serduszko na ktg tykalo bajecznie

K&M świetnie, że masz już termin
Trawa no to zdrówka, żeby antybiotyk wypędził te bakterie
Ewstra super że u Ciebie ok, a ja myślę że jak urodzisz to wszystko wróci do normy

Ciesze sie ze wizyty ok!

Ja siedzę w szpitalu , czekam na ktg, miałam ciśnienie i inne badania .... Młody Słabo sie rusza dziś wiec dzwonilam do szpitala i kazali przyjechać , zwiedzamy przy okazji porodowke ;-) cisza i spokój , nikt nie krzyczy ... ;-)

Już mnie Podpieli ;) pomemlala mi brzuchol i maly trochę sie ocknal , ale jakby mnie tak wymordowali za głowę tez bym sie ruszyła ;( pól godziny mam leżeć i pózniej consultacja ... Zobaczymy siedzimy cała familia ;)

Ja też dziś zwiedzałam nasz szpital ;-) byłam w południe u położnej i kazała mi jechać do szpitala... miałam wysokie ciśnie i od wczoraj bolała mnie głowa... nic nic nie pomagało... spędziliśmy tam 4 godzinki, zrobili KTG, krew i mocz przebadali... wszystko dobrze... tylko w końcu nie widzieliśmy się z doktorem, bo miał cesarkę za cesarką... ale położna powiedziała że jak coś lekarz uzna że nie tak to zadzwonią... nie dzwonią póki co więc jak na razie wszystko ok... powiem wam że jestem zadowolona, tak wszyscy narzekają na angielską służbę zdrowia, też myślałam że mnie oleją... a tu wszystkie badania, wyniki po godzinie, ciśnienie to ze 4 razy mierzyli... więc nie jest źle ;-)

Nareszcie w domu ktg ok, maly sie ocknal , ale mam mieć jeszcze jeden scan ( USG) maja jutro dzwonić i powiedzieć kiedy , i przełożona date indukcji ; jutro tez do poloznej , ehhh myślałam ze korzenie zapuszcze w tym szpitalu , najważniejsze ze młody dobrze sie miewa tylko jakiś sniety.

reklama
Ooo a czemu kolejny scan?? I indukcja jakos teraz czy taka data "w razie W" gdzies tam daleko po terminie??
ale super , ze ktg dobre :tak:

abed no to dobrze, ze zajęli sie toba jak powinni :tak: najwazniejsze to czuc sie bezpiecznie pod dobra opieka!

Do góry