reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

MaMicurina dobre wieści ... A termin się nie powinno zmieniać - jaki jest ustalony na początku ( z USG ) takiego powinno się trzymać - :sorry:

Kurcze chyba mi się brzuszek obniżył :-D

reklama
Mami to wizyta udana , malenstwo rosnie i jeszcze sobie podrosnie:)

Ja dzis tym razem mam wizyte z moja polozna- no i omawiamy plan porodowy mam nadzieje ze w koncu to zrobimy bo zawsze cos sie dzieje i nie wychodzi nam, no a jutro wizyta w szpiatalu.

Ewstra powodzenia z planem porodu i u poloznej ;-) a do szpitala masz clinic czy co? Ja w piątek do szpitala na konsultacje, mam nadzieje ze zadecydują o wywolaniu. A ja i tak planuje poród na sobotę nad ranem ;-) zostaje mi tylko przekonać małego ze to właściwy czas ;-) Hihi

Ewster a co oni ci robią na clinice dziennej? Bo ja jak masz clinic to zawsze z konsultantem i jakieś badania + te standardowe mocz i ciśnienie... Jak twoje ciśnienie?

ja mam od poczatku problem z cisnieniem i w momecie jak juz skoczylo i bylo podejrzenie zatrucia ciazowego no i juz kilka razy wyladowalam w szpitalu i teraz by mnie nie trzymac przychodze tam w ciagu dnia i sprawdzaja mocz, cisnienie i ew krew jak cos jest nie tak no i ktg.Teraz po lekach cisnienie jest calkiem dobre -ale caly czas czekam na info czy bedzie wywolanie czy nie

Znam ten ból ja tez czekam na ta decyzje . Powinno sie okazać w piątek czy i jak już to kiedy u mną wywolaja, powodzenia ;-)

reklama
Do góry