reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

MaMicurina dobre wieści ... A termin się nie powinno zmieniać - jaki jest ustalony na początku ( z USG ) takiego powinno się trzymać - :sorry:

Kurcze chyba mi się brzuszek obniżył :-D

reklama
Mami to wizyta udana , malenstwo rosnie i jeszcze sobie podrosnie:)

Ja dzis tym razem mam wizyte z moja polozna- no i omawiamy plan porodowy mam nadzieje ze w koncu to zrobimy bo zawsze cos sie dzieje i nie wychodzi nam, no a jutro wizyta w szpiatalu.

Ewstra powodzenia z planem porodu i u poloznej ;-) a do szpitala masz clinic czy co? Ja w piątek do szpitala na konsultacje, mam nadzieje ze zadecydują o wywolaniu. A ja i tak planuje poród na sobotę nad ranem ;-) zostaje mi tylko przekonać małego ze to właściwy czas ;-) Hihi

Ewster a co oni ci robią na clinice dziennej? Bo ja jak masz clinic to zawsze z konsultantem i jakieś badania + te standardowe mocz i ciśnienie... Jak twoje ciśnienie?

ja mam od poczatku problem z cisnieniem i w momecie jak juz skoczylo i bylo podejrzenie zatrucia ciazowego no i juz kilka razy wyladowalam w szpitalu i teraz by mnie nie trzymac przychodze tam w ciagu dnia i sprawdzaja mocz, cisnienie i ew krew jak cos jest nie tak no i ktg.Teraz po lekach cisnienie jest calkiem dobre -ale caly czas czekam na info czy bedzie wywolanie czy nie

Znam ten ból ja tez czekam na ta decyzje . Powinno sie okazać w piątek czy i jak już to kiedy u mną wywolaja, powodzenia ;-)

reklama
Do góry