reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

kadza, mata super wieści
matitka dobrze, że wszystko pod ścisłą kontrolą
agusia to chyba jesteś zadowolona z dzisejszej wizyty
MaMicurina kciuki za wizytę (choc chyba już jesteś po?)
atomówka brzuch najczęściej się obniża, ale jednak nie zawsze, nie u każdej, nie przy każdej ciązy, u jednej obnizy się 4 tygodnie przed, u innej 2 dni przed porodem, u jeszcze innej wcale - zero jakichkolwiek reguł ;-)

A ja odnoszę wrażenie, że mój brzuch jest prawie w samym biustonoszu :eek::confused2:

reklama
dziękuję wam
młody waży 2600-2700 i ma sie dobrze tak jak cała reszta
waga od zeszłej wizyty tylko kg więc luz :tak:
jestem ciekawa jak bedzie z tym moim terminem porodu...

Agusia wieści super- dobrze, ze Cie uspokoili z tym paciorkiem zakichanym. Tez nie stresuje, fajnie , ze wykryty i antybiotyk bedzie ale na luzie ;-) No i ciekawe jak z tym twoim wywoływaniem. Ciekawe czy mi kaza hodowac małego byczka do 21 marca czy za tydzien polozna nie podejmie jakichs kroków. Brzuch mam nabrzmiały jak balon i codziennie mam nadzieje, zeby opadł bo wieczorami szczegolnie tak mnie cisnie na przepone.. Ehh az sie boje czasem jesc bo najedzona + pocisnie w przepone, problem z oddechem i mam schizy ( niestety tak mam pod tym względem).

Matitka to nie fajnie, zes takie spa nie planowane zaliczyla.. Ale oby juz teraz kolejne bylo tylko po maluszka :tak:

kadza, mata- nie ma to jak dobre wieści w tym watku:)

MaMi fajny filigranowy bedzie ten Twój Olinek :)

Dziewczynki urodzilam o 21.30, o 15.30 przebili mi pechrz plodowy i zaczely sie skurcze. Znieczulennie mialam ale jakies slbe, caly czas czulam parte, no i okazalo sie ze jest juz dziesiec cm. Grzes wazy 3340 i ma 53 cm wzrostu. Ja czuje sie super bylam juz pod prysznicem. Wiecie jak on cuudnie pachnie? Dzieki za kciku

Kasiulka jeszcze raz gratuluję :-):-):-) a Grześ taki w sam raz Bobasek do przytulania ;-);-);-)
Kadza możliwe - ale masz jeszcze czas :-):-)
MaMi Maleństwo będzie też idealne wielkościowo ;-);-);-)

Kobietki gratuluję udanych wizyt - przepraszam, że nie każda osobno ale spamiętać nie lada wyczyn - szczególnie teraz :-):-):-)

reklama
MaMi super że wizyta udana i maleństwo ładnie już waży :))
kasiulka jeszcze raz gratuluje synusia!
Kadza nie każdej sie brzuch obniża, jednej może ale drugiej już nie, albo dopiero może ci nawet dzien przed porodem obniżyć, nie ma reguły :))

Do góry