reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

kadza, mata super wieści
matitka dobrze, że wszystko pod ścisłą kontrolą
agusia to chyba jesteś zadowolona z dzisejszej wizyty
MaMicurina kciuki za wizytę (choc chyba już jesteś po?)
atomówka brzuch najczęściej się obniża, ale jednak nie zawsze, nie u każdej, nie przy każdej ciązy, u jednej obnizy się 4 tygodnie przed, u innej 2 dni przed porodem, u jeszcze innej wcale - zero jakichkolwiek reguł ;-)

A ja odnoszę wrażenie, że mój brzuch jest prawie w samym biustonoszu :eek::confused2:

reklama
dziękuję wam
młody waży 2600-2700 i ma sie dobrze tak jak cała reszta
waga od zeszłej wizyty tylko kg więc luz :tak:
jestem ciekawa jak bedzie z tym moim terminem porodu...

Agusia wieści super- dobrze, ze Cie uspokoili z tym paciorkiem zakichanym. Tez nie stresuje, fajnie , ze wykryty i antybiotyk bedzie ale na luzie ;-) No i ciekawe jak z tym twoim wywoływaniem. Ciekawe czy mi kaza hodowac małego byczka do 21 marca czy za tydzien polozna nie podejmie jakichs kroków. Brzuch mam nabrzmiały jak balon i codziennie mam nadzieje, zeby opadł bo wieczorami szczegolnie tak mnie cisnie na przepone.. Ehh az sie boje czasem jesc bo najedzona + pocisnie w przepone, problem z oddechem i mam schizy ( niestety tak mam pod tym względem).

Matitka to nie fajnie, zes takie spa nie planowane zaliczyla.. Ale oby juz teraz kolejne bylo tylko po maluszka :tak:

kadza, mata- nie ma to jak dobre wieści w tym watku:)

MaMi fajny filigranowy bedzie ten Twój Olinek :)

Dziewczynki urodzilam o 21.30, o 15.30 przebili mi pechrz plodowy i zaczely sie skurcze. Znieczulennie mialam ale jakies slbe, caly czas czulam parte, no i okazalo sie ze jest juz dziesiec cm. Grzes wazy 3340 i ma 53 cm wzrostu. Ja czuje sie super bylam juz pod prysznicem. Wiecie jak on cuudnie pachnie? Dzieki za kciku

Kasiulka jeszcze raz gratuluję :-):-):-) a Grześ taki w sam raz Bobasek do przytulania ;-);-);-)
Kadza możliwe - ale masz jeszcze czas :-):-)
MaMi Maleństwo będzie też idealne wielkościowo ;-);-);-)

Kobietki gratuluję udanych wizyt - przepraszam, że nie każda osobno ale spamiętać nie lada wyczyn - szczególnie teraz :-):-):-)

reklama
MaMi super że wizyta udana i maleństwo ładnie już waży :))
kasiulka jeszcze raz gratuluje synusia!
Kadza nie każdej sie brzuch obniża, jednej może ale drugiej już nie, albo dopiero może ci nawet dzien przed porodem obniżyć, nie ma reguły :))

Do góry