reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
witam

ja po wizycie,ciśnienie ok mały rośnie jak na drożdżach,serduszko bije mocno,małego waga to około 4300 g
rozwarcie jest na 2 więc coś tam się dzieje,następna wizyta wyznaczona na 8 ale myślę,że już na nią nie pójdę

Miśka duży zapowiada się Olaf :-) Fajnie że masz już 2 cm rozwarcia - ja mam nadzieję że jak pójdę na wizytę 7-mego to też będę miała minimum 2 cm :-D

Miśka super ze wizyta sie udała :) ja w piatek rózniez miałam rozmwarcie na 2cm i dalej chodze a lekarz powiedział ze do piatku urodze wiec zobaczymy hehe ale w piatek wizyta u gina wiec zobaczymy co on powie jaak dotrwam :)

miska no wiec pozostaje czekac kiedy sie zacznie:-)

mini zobaczymy co tam slychac u malutkiej:-) ale Ci fajnie ja tez bym chciala swojego zobaczyc:-(

MaMI - same dobre wiadomosci :-)
Miska- no to niezlego masz 'maluszka'
agusia- ciekawa jestem czy ci wywolaja... ja to slysze 'maly nie bedzie, maly nie bedzie' ale zeby sie ktos zainertesowal jakies usg albo wywolanie to zapomnij... nastepna wizyta dwa dni przed terminem........
Angel - jak ty to zrobilas, ze Ci dwa dni po terminie beda wywolywac?? u mnie trzeba czekac dwa tygodnie ?!?!

reklama
Ja dzis niezly maraton mialam bo o 10 mialam ktg i mala znow sie nie ruszala przez co musialam 1,5h lezec-ale w koncu wszystko ok( jakie tam skoki byly to nIe wiem nigdy bo nie pokazuja nam tylko mowia ze jest ok). Potem o 13 mialam usg i mala urosla do 3050 i ogolnie wyglada ok, troche tak-glowa 35tyg reszta 37-38. Ale wod tyle ile na 39tyg.wiec gotowa do wyjscia. Prosilam jeszcze raz o dokladne sprawdzenie plci bo mowilam jej ze tu u was juz dwie pomylki to sie pani doktor wierzyc nie chcialo ze w dzisiejszych czasach takie kwiatki!
Potem u gin bylam i ona juz mi tam nie zaglada od 3tyg ale po moich mega uplawach stwierdzila ze moga to byc wody ale ze 6.03 mam cc o 8 rano to doszla do wniosku ze raczej dotrzymam tego czasu.
No to 6 mam cc:)

Do góry