reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Kasiulka - no to super,co nie?

w ogóle wszystkim gratki wizyt - bo tyle info że ciężko się połapać!:-):-)
kurde zaczynamy się ostro sypać!:-)

Kasiulka dawaj dawaj trzymamy kciuki , trzeba nam ksiecia bo same ksiezniczki sie rodza ;-) jaksie Grzes zdecyduje to moze masze chlopaczki wezma przyklad :D

witam jeszcze michal nie wie ale dostalam skierowanie do szpitala a niechcialam miec paniki kolo siebie
wink2.gif
niestety nie badal mnie lekarz ale nie podobalo mu sie bicie serca dziecka mowil cos o trachokardi czy cos i niepodobalo mu sie moje cisnienie bo mialam 150/100 a i jeden skurcz sie zlapal na ktg
wink2.gif
wiec dzis jak zjem sniadanko do konca powiem michalowi i pojedziemy do szpitala
wink2.gif
wiec bede dawac znac jak mnie na odzial przyjma i co oni powiedza itd
wink2.gif

a i na staraczkach beda wiesci na bierzaco bo tam kumpela bedzie pisac ;-) https://www.babyboom.pl/forum/stara...raz-pierwszy-42617/index1514.html#post8242197

reklama
Kasiulka, czekamy więc na rozwój sytuacji :-)

Atan-dobrze...lepiej dmuchać na zimne.

Dziewczyny, odebrałam wynik na obecnosc paciorkowca i jest dodatni. jestem podlamana...

Do góry