reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Kobietki odebrałam wyniki moczu i się wystraszyłam - czy miała któraś takie cuda??

leukocyty - pozytywny(+)
ciała ketonowe - pozytywny (+++)
urobilinogen - podwyższona (+)

osad moczu:
nabłonki płaskie - dość liczne wpw
nabłonki okrągłe 0-2 wpw
leukocyty - 6-8 wpw
erytrocyty świeże 0-2 wpw
kryształy szczawianu wapnia - liczne
bakterie - nieliczne
śluz - nieliczne pasma

Orientuje się któraś z Was o co chodzi????????

A teraz ide czytać co napisałyście

reklama
Kasiulka no to czekamy - dla Grzesia to dobrze :-) posiedzi jeszcze w przyjemnych warunkach....:-)
aadka - super wieści :-)
Nusia to czekamy kiedy przeczytamy o nowo wypakowanej marcowo-lutowej Mamusi :-)
Agusia - wow - wymiary Aleksa imponujące, super, że wszystko wporządeczku :-)

a ja jestem przerażona tymi wynikami - już głupot sie w necie naczytałam, chyba zaraz Doktorka będę męczyć :sorry:

nusia ja to samo dzisiaj mowilam do swojego m ze starsznie szybko mi to zlecialo a jeszcze pamietam jak bylam w 7 tygodniu to sie zastanawialam kiedy bedzie koniec:-)
Bedzie dobrze:-)

Lina - ja też nie pomogę z wynikami moczu - całą ciążę mam idealne, ale te faktycznie dziwnie wyglądają... Chyba lepiej poradzić się lekarza.

reklama
Nusia na dniach na Ciebie kolej - mnie tez już przeraża, że w każdej chwili może zacząć sie poród, ale damy radę ;-)

Lina a dobrze mocz pobrałaś? Tzn. czy podmyłaś się najpierw, środkowy strumień i mocz dostarczony do labortorium w ciągu kilku h od pobrania? Bo mi cuda takie wyszły jak źle próbke pobrałam... bo te wyniki świadczą chyba o jakiejś infekcji - ale bez paniki - gin an pewno cos na to zaradzi jak już :tak:

Do góry