reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Kurcze cos mi zjadlo posta.
A wiec powiedziala mi polozna ze zwykle to bywa tak, ze skoro test jest ok to czekaja jeszcze tydzien na indukcje, czyli u mnie do przyszlego wtorku. Niestety raczej mnie juz nie wypuszcza, a szkoda bo beda mi robic tylko ktg, na ktore moglabym przyjezdzac. No coz tak widac musi byc. Przynajmniej w szpitalu warunki super, wiec nie moge narzekac. Trzymajcie sie

reklama
aadka, ale to super dobre wiesci.
Kasiulka Ty to serio masz tam SPA :-D, pilnuj łozka przynajmniej sie juz stresowac nie będziesz, czy Cie przyjma czy nie.

melduje sie po usg :-) tak wiec Alex wazy 3850... obwod glowy 36 cm czyli sloniatko:szok: narazie nie zapadla decyzja o wywolaniu , mam wzyte u poloznej we wtorek on ma zadecydwac co i jak ale zaczyn mnie to przerazac bo dzieci ktore rodza sie "w granicach norm' - (dla chlopcow 3200-3600) tyja 320g tygodniowo ja do termiu mam jeszcze 2 tyg i 2 dni az strach sie bac ... potwierdzony chlopaczek :) po za tym ze duzy to zdrowy jak ryba- kopal uporczywie glowice scanera :) nie lubi podgladow :p

ciesze sie ze wasze wyniki dziewczyny sa ok. trzymam kciuki za reszte a tym czasem ja zaczynam miec stresa ... kurcze zaczynam sie bac :-(

kasiulka no to czekamy jeszcze tydzien:-)

Agusiakemisia- to super ze chłopczyk zdrowy i rośnie

ja tez po wizycie. Siku czyste, cisnienie 115/83. serduszko bilo, wg usg jestem 38 tyg i 4 dni, a macica niby juz na 40 tyg. mam wizyte za tydzien, ale cos wspomnial ze prawdopodbnie w ciągu tygodnia urodze. Wogole lekarz ciapaty( pakistańczyk ) wogole zrozumiec go po angielksu to juz wysoka lekcja jazdy...

reklama
Do góry