reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
nusia kciukasy za wizytę.
kasiulka widze, że to taka chyba powszechna taktyka, ze niewiele mówią, raczej samemu trzeba wyciagać informacje, także jak Ci nic konkretnego nie powiedzą to sama zapytaj.

nusia trzymam kciuki za wizyte:-)

Kasiulka za Was tez trzymam kciuki bardzo bardzo mocno jak bedzie juz cos wiadomo dawaj znac szybko:-)

Pytałam ale lekarka poszla juz do domu i brak jakis dyspozycji. Wydaje mi sie ze z manta jedziemy na tym samym wozku, odnosnie cukrzycowego szybciej starzejacego sie lozyska. Ktg mam doslownie co chwila i ten test to na wydolnosc lozyska. Czekamy

przyszły wyniki na posiew GBS i wynik ujemny :) uffff ulżyło :) teraz to mam już wszystko co mi potrzeba do szpitala :) więc teraz tylko czekac i czekac i czekac :) coś czuje że dotrwam do jeszcze jednej wizyty 1 marca :p mam takie dziwne przeczucie :):):):)

Hej dziewczyny, wpadam tylko sie przywitac i pare niusow ode mnie. Generalnie nie wiele wiem bo lekarz nic nie mowie. Mialam test oxy wyszedl dobrze, lozysko wydolne, wiec jeszcze moglby posiedziec. Podobno skurcze pisaly sie dosc mocno, ale mnie prawie nie bolalo. Przed chwila mialam badanie ginekolgiczne, ale strasznie dlugie i tak pani mi gleboko te paluchy wkladala. Wlozyla tez mi taka rurke i patrzyla na wody. No to tyle. Jak bede wiedziala jakie maja plany wobec mnie dam znac. Trzymajcie sie

&&&&&&&:tak:

reklama
Kasiulka,

Trzymajcie się dzielnie, ja tu w Wwie trzymam kciuki za Was.

A ja właśnie po USG, mała ma już 2930g w 36tyg (+/-300g) także chyba duża niunia mi się szykuje, na razie grzecznie fika w brzuchu. W sobotę śmigam do gin na kontrolę i muszę ten posiew na paciorkowce wtedy zrobić.

Do góry