reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Hmm moja wizyta była dość zabawna :sorry2:

Położna:
" Ale urosłaś przez ten tydzien"
" Pod koniec tygodnia możesz zostać mamą, ale lepiej byłoby w przyszłym"
"Rusza sie niesamowicie, drąży glowa chociaz nie jest w kanale jeszcze"
" W zeszlym tygodniu skonczony 35 a macica 37 cm, w tym tyg 36 skonczony a macica...prawie 39 :-D"
-->"ŻE CO?!"
a ona sie juz smiała..
"Masz torbe spakowana?"
"Mysle, ze maly to on nie jest, ale tez nie jest wielki- napewno długi wiec to wiadomo"
--> "To wtedy ile wg Ciebie ma ?"
"3,5- 4 kg"
--> "Ale to koncowa waga czy teraz???"
"Teraz :-D"
--> CHYBA SOBIE ŻARTUJESZ !
":-D wpisze Ci wizyte na 8 marca ale watpie , ze sie spotkamy :-D"
"No to super zostaje mi chodzenie i curry.."
":-D Powodzenia :-D "

heh :sorry2:
I coś mam z suwakiem schrzanione to 36 + 3 dni

HEHE DOBRE :) super wiesci - zobaczymy kto pierwszy :)

ja zaczynam miec stresik przed jutrzejszym scanem... mam nadzieje ze bedzie ok, ale by byly jaja jakby mi powiedzieli ze jednak dziewczynka ... a ja mam prawie wszystko dla chlopca :szok: trzymajcie kciuki za mnie jutro prosze , odezwe sie jak wroce

reklama
vill test oksy to podaja mała dawke oksytocyny i sparwdzaja jak dzidzius i kobieta reagują, jesteś pod ktg podpieta przez dłuższy czas.

mata no grzyba precz precz precz a sio ;-)
Kasiulka kciuki są, co by wsio dobrze było - trzymaj się dzielnie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
nefi no i się nie przejmuj - mała pewnie po prostu mniejsza jest albo ich sprzet tandetny bedzie dobrze ;-)
anula 2cm ale fajnie ;-)
angel no wizyta super no to cie z waga zszokowala ;-)

reklama
Anula no to czekamy na Marcelka, już niedługo
Angel haha śmiszna ta położna, a Dorianek długi jak na faceta przystało
Mata oby się udało wstrzelić maluchowi w okres " bez grzybkowy"

Trzymam kciuki za pozostałe wizyty

Do góry