reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Hmm moja wizyta była dość zabawna :sorry2:

Położna:
" Ale urosłaś przez ten tydzien"
" Pod koniec tygodnia możesz zostać mamą, ale lepiej byłoby w przyszłym"
"Rusza sie niesamowicie, drąży glowa chociaz nie jest w kanale jeszcze"
" W zeszlym tygodniu skonczony 35 a macica 37 cm, w tym tyg 36 skonczony a macica...prawie 39 :-D"
-->"ŻE CO?!"
a ona sie juz smiała..
"Masz torbe spakowana?"
"Mysle, ze maly to on nie jest, ale tez nie jest wielki- napewno długi wiec to wiadomo"
--> "To wtedy ile wg Ciebie ma ?"
"3,5- 4 kg"
--> "Ale to koncowa waga czy teraz???"
"Teraz :-D"
--> CHYBA SOBIE ŻARTUJESZ !
":-D wpisze Ci wizyte na 8 marca ale watpie , ze sie spotkamy :-D"
"No to super zostaje mi chodzenie i curry.."
":-D Powodzenia :-D "

heh :sorry2:
I coś mam z suwakiem schrzanione to 36 + 3 dni

HEHE DOBRE :) super wiesci - zobaczymy kto pierwszy :)

ja zaczynam miec stresik przed jutrzejszym scanem... mam nadzieje ze bedzie ok, ale by byly jaja jakby mi powiedzieli ze jednak dziewczynka ... a ja mam prawie wszystko dla chlopca :szok: trzymajcie kciuki za mnie jutro prosze , odezwe sie jak wroce

reklama
vill test oksy to podaja mała dawke oksytocyny i sparwdzaja jak dzidzius i kobieta reagują, jesteś pod ktg podpieta przez dłuższy czas.

mata no grzyba precz precz precz a sio ;-)
Kasiulka kciuki są, co by wsio dobrze było - trzymaj się dzielnie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
nefi no i się nie przejmuj - mała pewnie po prostu mniejsza jest albo ich sprzet tandetny bedzie dobrze ;-)
anula 2cm ale fajnie ;-)
angel no wizyta super no to cie z waga zszokowala ;-)

reklama
Anula no to czekamy na Marcelka, już niedługo
Angel haha śmiszna ta położna, a Dorianek długi jak na faceta przystało
Mata oby się udało wstrzelić maluchowi w okres " bez grzybkowy"

Trzymam kciuki za pozostałe wizyty

Do góry