reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
FAJNIE, że wizyty ok, a dzieciaczki rosną i rosną, moja tydz temu miała już 3100g, więc też się boję ile tak naprawdę a do porodu wiadomo, że przybierze... jak mniejsze dzieciątko to chociaż łatwiej wyjdzie a tak-namęczymy się jeszcze kobiety :))

Anula, angel super wiadomosci

A ja mialam sobie leze, wypelnilam stosy wywiadow medycznych, zmierzyli brzuch cyrklem, zbadali ginekolog. - rozwarcie na 2,5 palca i zapowiedzieli na jutro test oxy. Wiec pytam kiedy planowany porod, a pani odpowiedziala ze zobaczymy jak wyjdzie test. No nic nastawiam sie na jutro

Kasiulka- no nie pozostaje Ci nic innego jak cierpliwie czekać, najlepiej to byloby zajechać, urodzić i wrócić do ddomku ale trzeba przejść swoją drogę niestety... Oby jutro trzymamy kciuki!!!

Kasiulka! bo juz po teście może się ruszyć, jak nie to zwykle chwile czekają. trzymaj się kochana i powodzonka. ja tam się cieszę, że udało Ci się dostać do szpitala bo teraz z tym są niezłe jazdy.

mata wiesz ja tam nie wiem juz czym oni sie kierują z terminem teraz mam iść do szpitala jak na pierwszy termin, normalnie zwariuje. książeczkę to może mi póxniej uzupełnia, a przynajmniej mam taka nadzieję, jak nie to mam książeczke (załozona jeszcze przez poprzedniego lekarza) i kartę ciązy w przychodni to sobie moge skopiowac do dokumentów np. do becikowego, a przynajmniej mam taka nadzieje.

kamilka teraz jak "zajedziesz" to moga Cie odesłać co jest chore, ale takie są realia niestety.

nefi- no wiem, widzę co tu piszecie, mam nadzieję, że tego nie doświadczę w moim szpitalu, ale różnie to może być, ale napewno nie dam się spławić jak będzie już ostra akcja się toczyła, siądę na schodach i koniec !! hehe

reklama
anula super wieści - kolejna w pogotowiu

Angel no to wizyta czarująca - podwójnie ;-)

Kasiulka test oxy :confused: A cóż to znowu wymyślili? Nie brzmi za fajnie (przynajmniej dla mnie).Trzymaj się kobieto.

Do góry