reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
FAJNIE, że wizyty ok, a dzieciaczki rosną i rosną, moja tydz temu miała już 3100g, więc też się boję ile tak naprawdę a do porodu wiadomo, że przybierze... jak mniejsze dzieciątko to chociaż łatwiej wyjdzie a tak-namęczymy się jeszcze kobiety :))

Anula, angel super wiadomosci

A ja mialam sobie leze, wypelnilam stosy wywiadow medycznych, zmierzyli brzuch cyrklem, zbadali ginekolog. - rozwarcie na 2,5 palca i zapowiedzieli na jutro test oxy. Wiec pytam kiedy planowany porod, a pani odpowiedziala ze zobaczymy jak wyjdzie test. No nic nastawiam sie na jutro

Kasiulka- no nie pozostaje Ci nic innego jak cierpliwie czekać, najlepiej to byloby zajechać, urodzić i wrócić do ddomku ale trzeba przejść swoją drogę niestety... Oby jutro trzymamy kciuki!!!

Kasiulka! bo juz po teście może się ruszyć, jak nie to zwykle chwile czekają. trzymaj się kochana i powodzonka. ja tam się cieszę, że udało Ci się dostać do szpitala bo teraz z tym są niezłe jazdy.

mata wiesz ja tam nie wiem juz czym oni sie kierują z terminem teraz mam iść do szpitala jak na pierwszy termin, normalnie zwariuje. książeczkę to może mi póxniej uzupełnia, a przynajmniej mam taka nadzieję, jak nie to mam książeczke (załozona jeszcze przez poprzedniego lekarza) i kartę ciązy w przychodni to sobie moge skopiowac do dokumentów np. do becikowego, a przynajmniej mam taka nadzieje.

kamilka teraz jak "zajedziesz" to moga Cie odesłać co jest chore, ale takie są realia niestety.

nefi- no wiem, widzę co tu piszecie, mam nadzieję, że tego nie doświadczę w moim szpitalu, ale różnie to może być, ale napewno nie dam się spławić jak będzie już ostra akcja się toczyła, siądę na schodach i koniec !! hehe

reklama
anula super wieści - kolejna w pogotowiu

Angel no to wizyta czarująca - podwójnie ;-)

Kasiulka test oxy :confused: A cóż to znowu wymyślili? Nie brzmi za fajnie (przynajmniej dla mnie).Trzymaj się kobieto.

Do góry