reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Dzięki dziewczyny. No teraz to wyję i się śmieję na zmianę. Jutro wielkie sprzątanie i pakowanie na tip top :-D

reklama
Tyle wizyt było,że nie pamiętam co komu miałam

Manta tulić się do piątku ile się da, sutki masować i sprzątać na kolanach, może pobyt w szpitalu nie będzie potrzebny?

Ewstra no i dobrze.że jest dobrze

Inna wow kurde zazdroszczę laskom które ida do lekarza i dostają info,że mają już 2-4 cm rozwarcia. Kurde siedzą sobie w domu, nic nie czują a dół cały czas pracuje

Więc teraz ja melduję, że już po wizycie. Wybadał mnie tak, że myślałam że z fotela spadnę taki ból o mamusiu chyba mi całą rękę tam włożył :szok: Malusia już nie taka malusia 3100gr dziołcha moja ma, wszystko cacy ciąża donoszona dzieciątko ładnie rozwinięte, ale rozwarcie na 3cm i w każdej chwili mogę zacząć rodzić tak więc w środę mam się zameldować na oddział i jak dobrze pójdzie to już w środę będę miała maleństwo ze sobą. Z jednej strony się cieszę, a z drugiej siedzę i wyję chyba ze strachu. Jutro jeszcze z rana pozaglądam bo w środę z samego rana mam być już w SPA

wspaniale !!!wariatko mamo ciesz się :-):-D

Manta oby sie szybciej rozkreciło co byś jak najkrócej w tym SPA siedziała.
Ewstra dobrze, że o Ciebie dbają i oby maleństwo miało sporo czasu na rośniecie.

A Ty Ina ja na Twoim miejscu to bym się już pakowała hehe:-D bo jak Ci doktorek całą ręką pogmerał to jak nic Ci się z 6 cm dzisiaj w nocy zrobi a z rana urodzisz.

ale wieści
oj sypią sie dziewczynki

ina jeszcze troszkę i będziesz tulić małą
Manta obyś nie musiała leżec do samego terminu,trzymam kciuki aby sie szybko wszystko wcześniej zaczęło
Ewstra dobrze,że masz dobrych lekarzy

Moja niuni raczej się nie pcha na świat, ale to przy cc podobno lepiej niż gdyby była w kanale.
Według usg waży ponat 4 kg, zobaczymy w czwartek :-), wtedy właśnie będziemy sie witać i całować.

Ina powodzenia, będę trzymała kciuki

inamorate wariatku ciesz sie:-Dnie boj nic bedzie dobrze kazda z nas tutaj tylkiem telepie mysl caly czas o Hani i ze niedlugo juz bedzie z Toba:-)bedzie dobrze trzymam kciuki caly czas:-)

reklama
tunia23 spisałam nr do Ciebie jak coś to będę Cie atakować :-D:-D

kurde jak mnie wszystko boli po tej wizycie okrutnie i mała się pręży ojeju :szok:

Do góry