reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Manta trzymaj się dzielnie - oby jak najkrócej w tym szpitalu, choć widzę, że nie tracisz swojego optymizmu...

ide się do Pana potulic mocno...moze uda mi sie urodzic do piątku zeby nie leżec - hahahaha:-D

... i to się chwali. Dobrze będzie. I na pewno będą o Ciebie dbali, bo drugiej jak Ty ze świeczką szukać ;-)
Także czekamy na Wasz powrót.

Ewstra no to ogólnie nie jest źle, a jak nie jest źle, to jest dobrze ;-)

Ewstra no przynajmniej jestes jak wiadac pod bardziej zaawansowana opieka ;-)
Pozostaje wierzyc, ze te bialka w moczu i cisnienia to naprawde sa ok i wiedza co robia. Ciezko tu im wierzyc naprawde ale innego wyjscia nie mamy..

manta- trzymam &&& za szybki porod i krotki pobyt w szpitalu;-)
ewstra- dobrze ze wszystko ok i ze pod stala obserwacja jestes, jeszcze troche musicie wytrzymac w dwupaku :-) trzymam kciuki

manta no to trzymaj się dzielnie i w takim razie "owocnego przytulania" .:tak:

ewstra najwazniejsze, że maja na Ciebie oko, chociaż nie wiem jak mozna zgubic czyjeś badania :szok:

Ostatnia edycja:
Więc teraz ja melduję, że już po wizycie. Wybadał mnie tak, że myślałam że z fotela spadnę taki ból o mamusiu chyba mi całą rękę tam włożył :szok: Malusia już nie taka malusia 3100gr dziołcha moja ma, wszystko cacy ciąża donoszona dzieciątko ładnie rozwinięte, ale rozwarcie na 3cm i w każdej chwili mogę zacząć rodzić tak więc w środę mam się zameldować na oddział i jak dobrze pójdzie to już w środę będę miała maleństwo ze sobą. Z jednej strony się cieszę, a z drugiej siedzę i wyję chyba ze strachu. Jutro jeszcze z rana pozaglądam bo w środę z samego rana mam być już w SPA

Ina no i super - nie bój się nei ma czego :-):-):-):-):-):-) 3 cm i bez bóli - wow - superancko :-):-):-) będzie szybko, sprawnie i bezboleśnie zobaczysz :-):-):-)

reklama
Więc teraz ja melduję, że już po wizycie. Wybadał mnie tak, że myślałam że z fotela spadnę taki ból o mamusiu chyba mi całą rękę tam włożył :szok: Malusia już nie taka malusia 3100gr dziołcha moja ma, wszystko cacy ciąża donoszona dzieciątko ładnie rozwinięte, ale rozwarcie na 3cm i w każdej chwili mogę zacząć rodzić tak więc w środę mam się zameldować na oddział i jak dobrze pójdzie to już w środę będę miała maleństwo ze sobą. Z jednej strony się cieszę, a z drugiej siedzę i wyję chyba ze strachu. Jutro jeszcze z rana pozaglądam bo w środę z samego rana mam być już w SPA

Ojej Ina doskonale Cie rozumiemy!!! My tez czekamy juz z dnia na dzien na porod..i moze taki z zaskoczenia wlasnie nie da czasu wiele na strachanie sie :-D A tak dostac termin- w srode przyjezdzasz i rodzisz to KAŻDA napewno by wyła to smiala sie na zmiane :-) :-) :-) Tez bym tak miala!! Wiec trzymaj sie cieplutko, spakuj wszystko na tip top- jutro KONIECZNIE jakis relaks do kina, na spacer, na lody no cokolwiek!! Relaksik..a w srode dawaj nam Hanie na świat :-D:-D

Do góry