cytrusowa85
Fanka BB :)
Beatka piekne zdjecie ale najbardziej ciesza te dobre wiadomosci!! oby tak do konca!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pod koniec 13 tygodnia miałam dowcipne. Bo tak po prostu lepiej widac, a przy badaniu USG jest ważny każdy detal.doris w 12 tygodniu dowcipne badanie ?? no co ty juz przez brzuszek idzie a pozatym to jest maz wiec chyba juz nieraz widzial i wie czym to pachnie![]()
Cześć Dziewczyny
Jestem już po usg prenatalnym, mój dzidziuś ma 54 mm, na początku nie był za bardzo ruchliwy ale pożniej się rozkrykał. dostaliśmy 6 zdjęć, jedno dzidziusia a reszta jego części ciała( układ moczowy, żołądek, serduszko, głowa i brzuszek) i płytke DVD z całego badania. Przyzierność karkowa 1,1 mm Wszystko było prawidłowo, pierwszy raz słyszałam bicie serduszka super uczucie. Ryzyko urodzenia dziecka z wadą, obliczone przez komputer na podstawie mojego wieku i przeprowadzonego badania bardzo bardzo małe
Mój mąż wczoraj pierwszy raz był na wizycie i bardzo mu się podobało. Niestety badanie było ,,dowcipne" bo niestety ale przez brzuch było kiepsko widać.
No i chyba będziemy mieć synkaPani doktor i my również widzieliśmy siusiaka
. Od samego początku czułam, że będzie chłopiec ale pocichu liczyłam na córke. No nic trzeba będzie za jakiś czas popracować nad drugą fasolką
. Wiem,że tak do końca nie można się jeszcze nastawiać na płeć ale ciesze się, że będzie synek. Chociaż przez moment wstyd się przyznać ale miałam łezke w oku
Na koniec zdjęcie chyba Bartusiatroche nie wyrazne bo robiłam zdjęcie Zobacz załącznik 388408komórką,skanera niestety nie mam