cytrusowa85
Fanka BB :)
Beatka piekne zdjecie ale najbardziej ciesza te dobre wiadomosci!! oby tak do konca!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pod koniec 13 tygodnia miałam dowcipne. Bo tak po prostu lepiej widac, a przy badaniu USG jest ważny każdy detal.doris w 12 tygodniu dowcipne badanie ?? no co ty juz przez brzuszek idzie a pozatym to jest maz wiec chyba juz nieraz widzial i wie czym to pachnie
Cześć Dziewczyny
Jestem już po usg prenatalnym, mój dzidziuś ma 54 mm, na początku nie był za bardzo ruchliwy ale pożniej się rozkrykał. dostaliśmy 6 zdjęć, jedno dzidziusia a reszta jego części ciała( układ moczowy, żołądek, serduszko, głowa i brzuszek) i płytke DVD z całego badania. Przyzierność karkowa 1,1 mm Wszystko było prawidłowo, pierwszy raz słyszałam bicie serduszka super uczucie. Ryzyko urodzenia dziecka z wadą, obliczone przez komputer na podstawie mojego wieku i przeprowadzonego badania bardzo bardzo małe
Mój mąż wczoraj pierwszy raz był na wizycie i bardzo mu się podobało. Niestety badanie było ,,dowcipne" bo niestety ale przez brzuch było kiepsko widać.
No i chyba będziemy mieć synka Pani doktor i my również widzieliśmy siusiaka. Od samego początku czułam, że będzie chłopiec ale pocichu liczyłam na córke. No nic trzeba będzie za jakiś czas popracować nad drugą fasolką. Wiem,że tak do końca nie można się jeszcze nastawiać na płeć ale ciesze się, że będzie synek. Chociaż przez moment wstyd się przyznać ale miałam łezke w oku
Na koniec zdjęcie chyba Bartusia troche nie wyrazne bo robiłam zdjęcie Zobacz załącznik 388408komórką,skanera niestety nie mam