reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
problem jest przy porodzie i jak się nie przesunie do góry to będzie wskazanie do cc bo najpierw powinno rodzić się dziecko potem łożysko
mam nadzieję że się przesunie

miska super ze wsyztsko dobrze i faktycznie urósł a niech rosnie ;) a mi sie wydaje ze bedzie chlopczyk tak mi cos swieci pomiedzy nóżkami ale niejestem pewna :p tak od tylu trudno zobaczyc ;)

zobaczymy jak to wyjdzie może na nastepnej wizycie dobrze będzie widać,mój mąż bardzo by był szczęśliwy gdyby był chłopczyk,ja tak też bym chciała,ale ważne żeby zdrwy maluszek był i szczęśliwie przyszedł na świat

miska - pamiętam,że Jagoda też ciągle dupskiem się dowracała...płci dowiedzieliśmy się przez to dopiero w 24tyg ciąży hehe( ito tylko na 90%)
gratuluję dobrych wizyt i zdrówka dla Was i maleństw

dziewczyny super że z wizyt same dobre wieści. ciesze się bardzo i czekam na jeszcze. Moja wizyta dopiero 20 września, a to jeszcze tyle czasu...

pinula zleci ;) moja wizyta 15 :) i juz chodze jak na szpilkach najchetniej podpiela bym sie pod to usg na stale i ogladala dzidizola caly czas :) echhhh jeszcze tylko 9 dni i zobacze moj skarb

dziewczyny fajnie ze wyniki i badania ok ;]

przykro mi doris ze tak cie potrakowano i kaza przychodzic z dnia na dzien ;/
bozienko - super ze teraz wsio ok !!!! odpoczywaj duzo !

reklama
Dziewczyny cieszę się,że wszystko ok z maluchami u Was :)
Ja w czwartek idę na USG i już doczekac się nie mogę, jak małe dziecko się cieszę bo mam ogromną nadzieję,że w końcu zobaczę kształt dzidziusia
A poza tym mój P idzie ze mną, i wejdzie do środka na badanie co strasznie mnie cieszy, bo będzie widział malucha na własne oczy
Ostatnio jak byliśmy nei chciał wejśc, bo jak później powiedział bał się,że lekarz powie coś nie tak

Do góry