reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Maruusia super wieści - no to cierpliwie czekamy na dalszy rozwój wypadków ;-)

No i fakt - co wizyta, to "słyszymy" że to już tuż tuż - wygląda na to, że się zaczął już na dobre TEN czas, na który z takim utęsknieniem czekałyśmy.
Oczywiście wielu z nas zostało jeszcze sporo czasu, ale lawina powoli ruszyła ;-)

reklama
Gratuluje udanych wizyt kobitki :-)Czekamy na maluszki coraz bliżej :-)
Ja byłam dzisiaj u lekarza pesser trzyma :-)Mam przyjść za 2 tygodnie i da mi skierowanie na ktg i umówimy się na zdjęcie pesseru i mówię do lekarza mojego że ja to tak po najwcześniej 5 bo muszę być pewna że mam wszystkie wpisy i zaliczony semestr.Wiec lutówką nie zostanę :-)A i luteine mam brać jeszcze 10 dni i pobrał mi na posiew tylko że mój musi jutro zanieść (co za lipa )

ajako no widocznie nie było na tyle xle, że nie wysłali mnie na IP, moze to i lepiej bo raczej miejsc nie było (poniedziełki sa najgorsze podobno). ja to sie raczej nie bawię w akcje, że chca mnie połozyc do szpitala, a ja staje okoniem. w końcu oni wiedzą co robią.

atan
własnie, a może Ty powinnas leżeć w szpitalu??? wiesz ja bym się na KTG wybrała.jak brzuch Cię pobolewa i źle się czujesz to zrobią bo to juz ten czas, że może się wszystko przydarzyć. zawsze troszke bezpieczniej się człowiek w szpitalu czuje.

monika
no to super wieści.

maruusia no to tylko patzrec następnej marcówko-lutówki :-D

Ostatnia edycja:
dzieki za slowa ;-) potrzebowalam pocieszenia ;-) ogolnie w koncu glowa przestala bolec ;-) nadal mecze sie z przelykiem bo zasze mi reagowal gdy bylam glodna ale juz zjadlam chlebek z maslem wiec powinno byuc oki a tu dokucza maz jak skonczy prace powiedzial ze chce dopasc sie do cycuszkow byy wyywolac akcje wiec moze cos sie rozkreci w nocy ;-) wiec ze spokojem w koncu sie wykluje ;-) jak sie nie uda to chociaz moze sie troszke wyspie bo dzis sie nie udalo...

super ze wizyty udane ;-)

Heheh no czy ktoś prócz Moniki dotrwa do marca w tym towarzystwie ?? :-D

Kamila no i jak na nasze mozliwosci wizyta perfekcyjna :-D
Jutro ja mam , ciekawe co ja sie dowiem, za nowosci :evil:

Marusia nie no 3 kg dziewczynka to wy tez juz finiszujecie! Gratulacje :))

Atan ja sie nie znam ale jakies zatrucia ciazowe sa, to nie brzmi fajnie co opisujesz ja bym pojechała na IP na ktg :/ Moze Cie faktycznie zatrzymaja i psychicznie bedzie Ci lepiej juz zostajac w szpitalu i czekajac??

Ja to mam braki w mózgu ostatnio czytam i zapominam co chce napisać.
Atan - spokojnie wydaje mi się ze masz presje że już powinnaś urodzić i psychicznie siadasz już i ciężko brzuszek duży.Będzie dobrze jak zle się czujesz to jedź do szpitala dla świętego spokoju.Małej tak dobrze w brzuszku że musisz cieszyć się tymi chwilami bo niedługo się skończą i będzie brakować ci brzuszka.
Kamila może przeczucie cię nie myli i będziesz jeszcze trochę chodzić masz jeszcze czas:-)
Marusia- duża dziewczynka gratuluje :-)
Angel - no jak to chyba ty rodzisz ze mną w marcu :-)
Musimy mieć jakieś marcówki co kobietki chyba nie urodzicie wszystkie w lutym :-)
Nefi - trzymam kciuki żeby było wszystko ok

w szpitalu bede sie gorzej czula nie lubie szpitali unikam ich ogolnie ;-)ide sie zdrzemnac maz bedzie za1,5h;-) i bedzie lepiej ;-)

reklama
Marusia super wiesci, wiec teraz tylko czekamy:-)

KAmila - to fajne wieści:-) to jak dzidzia gotowe to tylko czekac

Nefi- badz dzielna, na pewno wszytko bedzie ok

Atan- i na ciebie przyjdzie czas...moze amelka cche posiedziec jeszcze w brzuszku

JA tez po wizycie. Siuśki ok, ciśnienie dobre, dzidzia wielkościowo tez ok, Synek nisko. Pan doktor poiwedzial ze paliwo w aucie ma być pelne, numer tel w pisany w telefonie i czekac. Za tydzien mam wizyte w szpiatlu. Pytam sie go kiedy mam teraz przyjsc a on do mnie"nie wiem czy bedzie potrzeba"

Do góry