reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Maruusia super wieści - no to cierpliwie czekamy na dalszy rozwój wypadków ;-)

No i fakt - co wizyta, to "słyszymy" że to już tuż tuż - wygląda na to, że się zaczął już na dobre TEN czas, na który z takim utęsknieniem czekałyśmy.
Oczywiście wielu z nas zostało jeszcze sporo czasu, ale lawina powoli ruszyła ;-)

reklama
Gratuluje udanych wizyt kobitki :-)Czekamy na maluszki coraz bliżej :-)
Ja byłam dzisiaj u lekarza pesser trzyma :-)Mam przyjść za 2 tygodnie i da mi skierowanie na ktg i umówimy się na zdjęcie pesseru i mówię do lekarza mojego że ja to tak po najwcześniej 5 bo muszę być pewna że mam wszystkie wpisy i zaliczony semestr.Wiec lutówką nie zostanę :-)A i luteine mam brać jeszcze 10 dni i pobrał mi na posiew tylko że mój musi jutro zanieść (co za lipa )

ajako no widocznie nie było na tyle xle, że nie wysłali mnie na IP, moze to i lepiej bo raczej miejsc nie było (poniedziełki sa najgorsze podobno). ja to sie raczej nie bawię w akcje, że chca mnie połozyc do szpitala, a ja staje okoniem. w końcu oni wiedzą co robią.

atan
własnie, a może Ty powinnas leżeć w szpitalu??? wiesz ja bym się na KTG wybrała.jak brzuch Cię pobolewa i źle się czujesz to zrobią bo to juz ten czas, że może się wszystko przydarzyć. zawsze troszke bezpieczniej się człowiek w szpitalu czuje.

monika
no to super wieści.

maruusia no to tylko patzrec następnej marcówko-lutówki :-D

Ostatnia edycja:
dzieki za slowa ;-) potrzebowalam pocieszenia ;-) ogolnie w koncu glowa przestala bolec ;-) nadal mecze sie z przelykiem bo zasze mi reagowal gdy bylam glodna ale juz zjadlam chlebek z maslem wiec powinno byuc oki a tu dokucza maz jak skonczy prace powiedzial ze chce dopasc sie do cycuszkow byy wyywolac akcje wiec moze cos sie rozkreci w nocy ;-) wiec ze spokojem w koncu sie wykluje ;-) jak sie nie uda to chociaz moze sie troszke wyspie bo dzis sie nie udalo...

super ze wizyty udane ;-)

Heheh no czy ktoś prócz Moniki dotrwa do marca w tym towarzystwie ?? :-D

Kamila no i jak na nasze mozliwosci wizyta perfekcyjna :-D
Jutro ja mam , ciekawe co ja sie dowiem, za nowosci :evil:

Marusia nie no 3 kg dziewczynka to wy tez juz finiszujecie! Gratulacje :))

Atan ja sie nie znam ale jakies zatrucia ciazowe sa, to nie brzmi fajnie co opisujesz ja bym pojechała na IP na ktg :/ Moze Cie faktycznie zatrzymaja i psychicznie bedzie Ci lepiej juz zostajac w szpitalu i czekajac??

Ja to mam braki w mózgu ostatnio czytam i zapominam co chce napisać.
Atan - spokojnie wydaje mi się ze masz presje że już powinnaś urodzić i psychicznie siadasz już i ciężko brzuszek duży.Będzie dobrze jak zle się czujesz to jedź do szpitala dla świętego spokoju.Małej tak dobrze w brzuszku że musisz cieszyć się tymi chwilami bo niedługo się skończą i będzie brakować ci brzuszka.
Kamila może przeczucie cię nie myli i będziesz jeszcze trochę chodzić masz jeszcze czas:-)
Marusia- duża dziewczynka gratuluje :-)
Angel - no jak to chyba ty rodzisz ze mną w marcu :-)
Musimy mieć jakieś marcówki co kobietki chyba nie urodzicie wszystkie w lutym :-)
Nefi - trzymam kciuki żeby było wszystko ok

w szpitalu bede sie gorzej czula nie lubie szpitali unikam ich ogolnie ;-)ide sie zdrzemnac maz bedzie za1,5h;-) i bedzie lepiej ;-)

reklama
Marusia super wiesci, wiec teraz tylko czekamy:-)

KAmila - to fajne wieści:-) to jak dzidzia gotowe to tylko czekac

Nefi- badz dzielna, na pewno wszytko bedzie ok

Atan- i na ciebie przyjdzie czas...moze amelka cche posiedziec jeszcze w brzuszku

JA tez po wizycie. Siuśki ok, ciśnienie dobre, dzidzia wielkościowo tez ok, Synek nisko. Pan doktor poiwedzial ze paliwo w aucie ma być pelne, numer tel w pisany w telefonie i czekac. Za tydzien mam wizyte w szpiatlu. Pytam sie go kiedy mam teraz przyjsc a on do mnie"nie wiem czy bedzie potrzeba"

Do góry