reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Bozienka nie, no płeć nie potwierdzona, to mój mąż widzi syna, równie dobrze ja bym mogla powiedzieć, że widzę córkę... mnie tam sę nie spieszy z określeniem płci, jakoś nie jest to dla mnie bardzo istotna sprawa

reklama
acha myslalam ze juz wiesz co bedziesz miec :) hehe ja od pierwszego dnia mowilam do brzuszka jako on ;) teraz mam mieszane uczucia napoczatku zwracalam sie jako ona a teraz hmm po zobaczeniu czegos pomiedzy nuzkami jakos mi przyszlo ze to on ale jeszcze niepotwierdzone ;)

Kasiurek, Perelandra super dzieciaczki i takie dobre nowiny, bardzo się cieszę na takie wiadomości
na razie szczęśliwie przebiegają nasze wizyty i oby tak już do końca :tak:

a za te które czekają na swój wielki dzień trzymam mocno kciuki

ps znowu czuje te bulgotki, motylki :-)

anula no wkoncu dzidizus sie rusza :p teraz beda tylko mocniejsze :) ja juz coraz mocniej czuje teraz tylko czekac kiedy beda widoczne i synek bedzie mogl poczuc :)

Anula -ja te to czuje i cuzlam w czasie usg i okazalo sie ze to moje perestaltyka jelit bo dzidzis wtedy kiedy ja to czulam spal ;] pani doktor ktora robila usg powiedziala ze za wczesnie na ruchy najwczesniej czuja kobiety kolo 16 tygodnia a ja sie cieszylam ze dzidziora czuje ;]

Perelandra - fajnie ze wsyztsko ok ;] no ja poszlam robic prywatnie e usg i bylo tak ze dla mnie i dla meza taki duzy chyba z 40 cali telewior wisial na scianie i tam obserwowalismy dzidziorka ;]a pani doktor -widziala na usg i robila pomiary, dokladnie tlumacyzla co gdzie i jak i powiem ci ze ja sama wsyztsko widzialam na monitorze kiedy dzidzia raczki za glowe dala itd ;] mowie troche zaplacilismy ale mamy pewnosc ze jest ok ;] warto ;] chocby dla nerowo ;] tylko ze nie nagrywalismy na płytke tego badania bo i tak mam z 20 zdjec jak nic w tym te 4d ;]

jelita czasem czuję ale to innego rodzaju, bardziej kłucia i bulgotanie dość dobrze wyczuwalne, a to to takie łaskotki są, jakby mnie piórkiem ktoś czasem od środka połaskotał :happy: sama nie wiem co myśleć w trakcie 14tc czy to już możliwe, że taki prawie 7cm smyk może dawać już lekko o sobie znać, bo nie czuje na pewno żadnych kopniaków, fikołków, ani pod ręką ruchów na to mam jeszcze dużo czasu :-):tak:
hmmmm?

reklama
Perelandra super że wszystko jest w porządku

u mnie jeszcze dwa dni i będę miała wizytę już się nie mogę doczekać,mam nadzieję że wszystko jest w porządku i maluszek rośnie sobie zdrowo
ja też odczuwam takie łaskotanie i bulgotki i wiem,że to jest maluszek,nie jest to częste,ale są

Do góry