reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

To forum tak znakomicie odstresowuje :)
Razem z Wami się cieszę,że czujecie już dzidziusie i już nie mogę się doczekać kiedy mój bobas zacznie kopać :)

reklama
Miałam mieć wczoraj usg i skończyło się tak, ze przesiedziałam pod gabinetem 1.5 godziny, po czym pan doktor poinformował, że więcej pacjentek nie przyjmie, bo musi zwolnić gabinet i kończy pracę. Przepisałam się dopiero na piątek po południu. Domyślacie się jakie byłyśmy wściekłe z pozostałymi dwoma kobietami, którym nie wykonano badania…

A ja myslalam ze to tylko u mnie w szpitalu dzieja sie takie cyrki :)
jak bylam na swoim pierwszym usg lekarze klucili sie miedzy soba kto ma w tym dniu wykonywac badanie no normalnie parodia :)

witam was :) wlasnie wrocilam ze szpitala poszlam w sobote obaczyc co i jak bo mnie bolal brzuszek i krzyrze i mnie zostawili podali kroplowke leki i kazali lezec wczoraj dopiero usg mialam z dzidizusiem naszczescier wszystko wporzadku mi sie macica stawiala oprocz tego zle wyniki morfologi i przypeletala sie infekcja wiec mam dowcipne tabletki :( no ale ogolnie juz jest dobrze tylko oczywiscie ledwo wrocilam do domu i znowu sie wkurzylam na meza jak niewiem :wściekła/y: za 9 dni mam swoja wizyte i sie doczekac niemoge

Oczywiście, ze zrobiłyśmy zamieszanie, ale lekarz poszedł, więc nic nie można było poradzić. Proponowano nam termin na jutro, ale w godzinach mojej pracy, więc zapisałam się dopiero na piątek (na szczęście jeszcze nie minie graniczny termin). Zapisano nas pomiędzy pacjentkami, więc znowu będzie czekanie.
Dodam dla jasności, że to prywatna przychodnia...

Witam i gratuluje wszystkim dziewczyną udanych wizyt:) Super, że same dobre wieści na tym naszym forum.

Kurcze Doris strasznie Ci współczuje,sama wiem po sobie jak bardzo czekam na wizyty. Troche to chamskie, kobiety w ciąży siedzą 1,5 i czekają na wizyte a na koniec są odsyłane z kwitkiem.
Wczoraj też się wkurzyłam bo zarejestrowałam się jak 3 na wizyte na 15,30 ale oczywiście pani doktor spózniła się 40 minut i na dodatek weszła do gabinetu ze swoją koleżanką która jest w ciąży, pewnie ją badała i siedziała tam dobre pół godziny. Tez byłam wkurzona a i zamiast wizyta trwać jak zawsze 20 minut to wczoraj może byłam 10 i wszystko wydawało mi się tak na odwal, żeby tylko nadgonić.

Ja wczoraj byłam na wizycie dzidzi miała już 5 cm,wszystko ok, wyniki też miałam dobre i po anemii ani śladu. Dzisjaj na 18 idziemy na usg prenatralne, wieczorem postaram się zdać relacje i wkleić zdjęcie. Nie moge się doczekać tej wizyty.

witam

Na wizycie wszystko ok maluszek rośnie jak na drożdżach wszystko jest prawidłowe
mierzy teraz 87 mm,gin nie mogła zmierzyć maluszka bo się mocno kręcił
mam zakaz sexu bo łożysko jest przodujące

Bozienka czasami nasza intuicja dobrze podpowiada że coś się dzieje,dobrze że wszystko jest ok

Doris
to niezła komedia,naprawdę paranoja co się dzieje w tym kraju po co zapisują jak lekarze się nie wyrabiaja

Beatka czekamy na zdjęcie z badania

a to nasza kruszynka,zdjęcie tyłem bo ciężko już złapać maluszka:-)

Załączniki

• DSC00348.jpg
    DSC00348.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 53
reklama
aż się gin zdziwiła bo 3 tygodnie temu miała 41 mm a teraz 2 razy więcej,czuję że znowu będzie spore dziecko

Ostatnia edycja:
Do góry