reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Gagucha mam małe rozwarcie ale to już od grudnia i nie postepuje . Łożysko w drugim stopniu dojrzałości . A jak jest Ciebie ?

Mi od stycznia rozwarcie także nie postępuje. Mam 7 mm, szyjka 2,2 cm (ostatnio 2,8), szyjka miękka a łożysko, jak to lekarz określił - młode... Tak więc wszystko oka :-) nic tylko czekać do marca!

Kasiulka! no to powodzonka zyczę z miejscem w szpitalu i samym porodem. Nawet nie wiedziałam, że cukrzyca jest wskazaniem do tego. Dobrze wiedzieć na przyszłość bo ja mam cukier na granicy, wiec jak to okreslili w nastepnej ciązy może juz pójść w góre.

Nefi dziękuję, a już sie nie nakręcam z tym porodem, przyjmą mnie na to wywoływanie czy nie, kiedyś urodzę ;-)
Ewstra trzymam kciuki, coby Ci ciśnienie nie skoczyło

No niewiele ten mój hindusek wiedział.. pomyslał, pomyslał nad papierkiem 10 minut i na całe szczescie zadzwonil do mikrobiologa :blink: No i tamten tez pomyslal, pomyslal.. i suma sumarum wyszlo tak jak byc powinno, ze jadac do porodu pokazac ten swistek i w czasie podadza antybiotyki..

Ufff

reklama
Do góry