reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Ahh wiecie juz jak na poczatku kombinowal, ze jaki antybiotyk mi dac to ja siodme poty dostalam "co ja zrobie jak mi teraz cos da przeciez tak nie powinno byc!!" no ale wymodzil i zadzwonil, wiec uff ;-)
Za tydzien mam polozna..a potem nie wiem czy cos jeszcze :confused: Nawet nie mowcie na glos, ze porod albo dopiero stawienie sie na wywolanie jej:-D

Angel no i co było panikować?Pisałam że pewnie tak będzie

Ja dziś o 17.40 śmigam do lekarza na wizytę
Zobaczymy jak wyniki, bo ostatnio wcale nie biorę magnezu bo mi sie jakoś odechciało
Zważymy się i skierowanie na USG dostanę

Atomówka powodzenia!
A ja jutro mam USG-ostatnie, mam nadzieję że nic się nie zmieniło i Grzesio się dobrze miewa, ciekawe czy go za bardzo nie utuczyłam bo przyznam szczerze pozwalam sobie bardzo :dry:

No to jestem :standartowo bialko w moczu ale w granicach normy-trzeba monitorowac, podniesione cisnienie 140/90 ale to standart, macica zmierzona.Dziewczynka moja jest juz gleboko w kanale rodnym-polozna mowi zapakuj lepiej torbe ,dobrze ze mam to za soba , no i mam lezakowac w tej kwestii sie nic nie zmienilo_Oj spieszno tej malel do mamci.Za tydzien kolejna wizyta omawiamy moj plan porodowy i 20/02 wizyta z lekarzem moze podejma jakas decyzje co do mnie.

reklama
Do góry