reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Mini55 to super że wszystko jest dobrze. Moja w 35 tc ważyła tyle co twoja teraz i to już po lekach czyli oficjalnie utuczona.
MaMicurina no lekarze to potrafia nam podnieść ciśnienie. Nie wkurzaj się, szkoda zdrowia.
Manta trzymam kicukasy żeby jednak Cię to cholerstwo nie dopadło.

U mnie znowu lipa. Mam jeszcze gorsze wyniki niż miałam w szpitalu (te wskazujace na mozliwość zakrzepicy) kurde juz nie wiem o co chodzi. Normalnie zwariuje do końca tej ciąży.

Ostatnia edycja:
reklama
Manta-to się porobiło, ale dobrze, że masz takie zdrowe podejscie do tej calej sytuacji. Mała osiągnęła już wagę urodzeniową także no stres! trzymam kciuki za wyniki.

Mami-tak to juz jest z tymi lekarzami, jak sie sama nie zapytasz, jak sama nie wyciagniesz na sile, to polowy rzeczy się nie dowiesz.

Mini-mamy dokładnie ten sam tydzień ciązy, ja byłam wczoraj na wizycie i mój mały waży juz 2400 :-) cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze! A jak tam sie u Ciebie mają sprawy "szyjkowo-rozwarciowe":-p?
Za 10 dni mam GBS, poza tym dostalam jakies czopki na wzmożone upławy. Na szczęscie z synkiem wszytsko okej.

nefi Kochana..przede wszystkim się nie denerwuj, to nie słuzy ani Tobie ani dzidzi..meta tuż tuż... Oby to nie była zakrzepica i oby inne Twoje problemy szybko się rozwiązały. Staraj się mysleć pozytywnie!!!

gagucha juz staram się jakos uspokoić, ale normalnie ciężko mi to idzie. zobacze co na to mój lekarz. nigdy nie miałam takich problemów, ani nikt w mojej rodzinie.
dobrze, że u Ciebie wszystko dobrze z maluszkiem z całego serca trzymam kciuki, żeby szło tak dalej.

Ostatnia edycja:
Mini no to super :) Mała jak na swój wiek w wadze idealnej :-):-):-)
Manta trzymam kciuki za pozytywne wyniki....
MaMi nie martw się - ja chodze prywatnie, płacę kupę kasy a i tak muszę się o wsio wypytać- bo sam nieraz doktorek nie powie... spojrzy wie, że jest ok i to Mamuś niech Ci starczy...
Nefi... Ciebie to Kobieto wszystko doświadcza... trzymam również kciuki aby wszystko się ułożyło...

Gagucha mam małe rozwarcie ale to już od grudnia i nie postepuje . Łożysko w drugim stopniu dojrzałości . A jak jest Ciebie ?

Kasiulka! miałam wczoraj spytać, ale zapomniałam. Dlaczego Ty będziesz miała wywoływany poród, masz jakieś szczególne wskaznie???

reklama
Gratualcje udanych wizyt.. Nie martwcie sie za duzo.. juz tak nie wiele zostalo..

Na 10.10 mam sie stawic u lekarza..
Nie wiem juz sama znowu co myslec... Myslalam, ze ten GBS sie leczy w trakcie porodu podajac antybiotyk, a nie przed.. A z tego co mi mowia wynika, ze teraz zostane poddana leczeniu.. Znowu nic nie wiem ;/

Do góry