reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Ewstra dobrze, że białeczko w normie :happy2: i ciśnienie też Ci jakiegoś mega wyskoku nie zrobiło. Może pogadaj ze swoją córusią, żeby jeszcze tak ze 3 tygodnie w brzusiu posiedziała.

Gagucha pewnie że czakamy do marca , ciekawe która z nas pierwsza poleci :-)

Ewstra ] niesamowite jak się Twoja dzidzia pcha :-D Ty termin masz chyba pod koniec marca więc lepiej żeby poczekała jeszcze troszki ;-)

Angel
super że doszli do porozumienia :tak:

Angel- ufff jakie dobre wiesci!! super!!

a gdzie ta Atomowka??

Ewstra- juz w kanale rodnym?? to jest w ogole mozliwe na tak dlugo przed?/ kurde musze o tym poczytac, niby juz rodzilam, a jakos wszystko to takie za mgla, jakby to byl moj pierwszy raz :-D

Ajako jestem
Oczywiście opóźnienie było ponad godzinę więc się zeszło troszkę
A jeszcze po wizycie poszliśmy grzeszyć w MC Donaldsie :-)

Generalnie wszystko ok, tylko morfologia się zepsuła i mam żelazo brać:(
Lekarka pobrała wymaz na paciorkowca, wyniki poznam na nast wizycie ( mam nadzieję,że będzie ok)
Szyjka zamknięta ale już rozpulchniona no i skurcze coraz częstsze
W sumie to miałam nadzieję,że może już z cm mam rozwarcia a tu klops
No cóż mimo wszystko Pani dr mówi,że co najmniej 2 tygodnie muszę wytrzymać

Niestety Pani dr umknęło moje USG i nie dostałam skierowania na ten tydzień ale dopiero na 23.02
No cóż więcej czekania, ale to już będzie na końcówce więc mam nadzieję, będe miała mniej więcej obraz ile docelowo mały będzie ważył

Pani dr włączyła u siebie swoje słabe USG na chwilę, co by podejrzeć serducho
Ogromny uśmiech na buźce mi sie pojawił jak zobaczyłam to małe wielkie serce co waliło jak młot
A i młodego udało się przyłapać na tańcach hihi

Nast wizyta dopiero za msc, ciekawe czy wytrzymam

reklama
Do góry