reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

u nas w szpitalu ponoc jak urodzisz sn do 12 w poludnie to ok 18 idziesz do domku....

manta- no to czekamy do czwartku, dobrze ze dzidzia juz taka duza...

reklama
a mnie lekarz wku...ł
zbadał mnie-ciuteńke rozwarcia , szyjka bez zmian...ale mam skurcze brzuchola wiec dostalam luteine i magnez

a na usg spojrzal na glowke, serduszko,zrobil zdjecie siusiaka i powiedzial dziekuje....tak wiec nie wiem ile Oli wazy mierzy nic...

również położne mówiły że szkoda że dziewczyny teraz na drugą dobę już wypisują.. Bo ok 3 doby zaczyna się baby blues a wtedy młoda mama sama w domu albo z ojcem który też nie wie co zrobić. A tak to przynajmniej położne są żeby pomóc

No ja dziękuje za taką pomoc :no: Byłam w szpitalu 5 dni bo Borysowi jakąś bakterie wykryli i dawali kroplówkę i myślałam że zwariuje . Dzieci płaczą non stop , ja nie Twoje to koleżanki obok , ktoś trzaska drzwiami w ciągu dnia tabuny odwiedzających ... Borys mi płakał cały czas bo już miałam problemy z karmieniem to żadna nie przyszłą a jak poprosiłam o pomoc to wzruszały ramionami .... Już M były dużo bardziej pomocny niż wszystkie te pielęgniarki razem wzięte :wściekła/y:

Mata trzymam kciuki

MaMicurina na tym etapie luteinę - trochę dziwne . Szkoda że tak wyszło z wizytą ...

Ja już po USG .
Wszystko suuper , brzuszek mniejszy ale różnica się nie zwiększyła :tak: Mała połykała sobie wody i się oblizywała - chyba jej smakował placek po węgiersku zrobiony przez tatusia :-D
Pani doktor pokazała mi ziarenko kawy - znaczy dziewczynka na 99,99% :-D:-D:-D
Waży około 2200 więc całkiem nieźle :tak:

reklama
MaMicurina- ja tak miałam 2 tyg temu na wizycie, czekałam jak głupia byłam taka ciekawa czy malutka dużo urosła ile waży itd, a on zajrzał, pomierzył zagadał mnie czymś innym, a że miał chyba kiepski humor i widząć jego krzywą minę wkońcu zapomniałam się zapytać co tam mu wyszło a sam nie powiedział, miałam dołek przez to tylko jak wyszłam...
Mini55- to fajniutko, malutka ładną ma wagę, nie urośn ie już chyba b.dużo, ja się boję ile ta moją lasencja waży czy ubranka nie będą za małe, bo mam kilka na 3,5kg...

Do góry