reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

heloo ja po wizycie
u nas wsio ok, szyjka zamknieta, dzidz wielki, juz wiem,ze to twarde co mi tak wypycha bolesnie to łokiec, nozki sa juz pod samiuskimi zebrami.
nie mierzyl go, tylko tak zobaczyl czy zyje i jakie ulozenie heheh
ale maly ulozony glowka w dol juz byl jakis czas temu i tak pozostal, chyba nie ma za duzo miejsca na przewrotki:-)

termin na cc mamy ustalony; 19 w niedziele do szpitala; badania itp, w poniedzialek rano 20 lutego ciecie.
ale data co; 20.02.2012 same dwojki, mam nadzieje, ze to bedzie szczesliwy dzien!

1 lutego mam jeszcze wizyte ostatnia, pozniej moj gin jedzie na narty, wraca przed moim ciecie :-)

no to na tyle u nas.

reklama
Ajako - hyhy to przyjde cie odwiedzic mam nadzieje ze znajde tyle sil hahaha ;] oczywiscie jesli mogem ;p

NO TO PIERWSZA (DRUGA PO BOZENCE) DO PORODU NO CHYBA ZE ATAN CIEBIE WYPRZEDZI ;]

Oj! :szok::tak: rzeczywiście...
Poród już w lutym. Za miesiąc w sumie! Fiu fiu!
To trzymam kciuki za pomyślne rozpakowanie dzidzi.

Ajako no super :-):-):-) aż buzia się sama śmieje - ja Cię kręcę to już tak niedługo :-):-):-)

Atomówka pogadam z tym swoim ginem teraz - jak mi nie załatwi tego znieczulenia w dobrej cenie to chyba będzie Wawa - albo jeszcze drugi szpital u nas spróbuje - ale na tym drugim mam znajomych lekarzy i niekoniecznie bym chciała...

reklama
ajako ale zaskoczenie :szok: o masz !
no to nieźle co raz tu goręcej się dziać zaczyna i niedługo wątek o wizytach przepadnie a zacznie się ten o rozpakowanych :happy2:

Do góry