reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Ale wam wszystkim zazdroszczę ze wiecie ile dzieciaczki ważą itd. Cieszę sie razem z wami ale smutno mi tez chciałabym wiedzieć jak przybiera na wadze ;( a u nas tylko macice mierza ;((( my niby tydzień do przodu ze wzrostem ale co z tego jak rożne myśli chodzą po głowie ...

ja mam dokłądnie tak samo:no: im bliżej tym mam więcej wątpliwości jak można z macania określić położenie??

villandra trzymaj się napewno wszytstko będzie dobrze :tak: tylko się nie denerwuj za wcześnie ;-)

agusia- dobrze ze zapowiada sie ze bedzie wszystko ok u was :tak: i tyz czekam na info o nazwie masci :sorry: bo moja wizyta ostatnia to nieporozumienie:baffled:

ola- super wizyta no i tylko pozazdrosic lekarza:-D
vill- kochana nie martw sie bedzie napewno oki, trzymam za was kciuki z calych sil

Vill musi być wszystko dobrze - walcz o badania, żeby mieć spokojną główkę!!!!!!!!!!
Kasiulek i Olavip super, że u Was ok :-):-)
Ola duże te Twoje "Maleństwo" - moja w 32 tc miała prawie 2 kg :-):-) faktycznie może być mały duży ludź :-D:-D:-D:-D i super, że masz fajnego lekarza - to jest chyba jedna z najważniejszych rzeczy w trakcie ciąży ;-)

Gratuluje udanych wizyt dziewczyny!

Villandra mam nadzieje, że z serduszkiem jest wszystko dobrze, tylko podczas badania nie udało się zobaczyć :tak: tym bardziej, jak podczas wcześniejszych usg było wszystko ok, tak czy inaczej dobrze sie upewnić wcześniej na czym sie stoi

reklama
Jestem po wizycie u Gp i cisnienie mialam150/120 rano jak sie obudzilam bylo140/105 mam dzis spotkanie z polozna jesli sie nic nie zmieni moze dostane w koncu leki,boje sie jak cholera

Do góry