reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Ola super że wizyta udana i że maluch już waży 2kg :-) i oczywiście super że masz takiego śmiesznego doktora przy którym można się nie krępować w niczym ale 15min leżąc rozkrakiem na fotelu i go słuchając bym nie wytrzymała :-):-)

no trzeba przyznać że lekarz rewelacyjny, z poczuciem humoru i ja zawsze się z nim świetnie dogadywałam,ale chyba tylko do końca ciąży będę do niego chodzić i potem na wizytę po połogu, bo niestety coraz droższy się robi, a na kasę chorych nie przyjmuje....
ALe jestem z niego zadowolna, prowadzi mi 2 ciążę i muszę znowu tak ucelować żeby w szpitalu go mieć przy porodzie:-)

agusia cieszę się, że wszystko ok.

jak kiedy bylam u ginekologa chyba z 20 lat mialam poprosilam o cytologie to lekarka mowi czym mam ja to zrobic?Ja na nia oczy i mowie siekiera jak sie da...Od tamtej pory byla zawsze mila
Genialne :-D
ola Twój lekarz przynajmniej ma poczucie humoru , dobrze że z Dzieciątkiem wszystko ok.
Oby Ci się udało
ucelować żeby w szpitalu go mieć przy porodzie

Co do opłat za poród rodzinny, to właśnie w listopadzie była taka sytuacja , ze położna po długiej nie obecności przy rodzącej koleżance chciała jej męża wyprosić (jak ją już odnalazł gdzieś na oddziale) i nakrzyczała na niego też odnośnie opłat, to jej odpowiedział, że swoje prawa zna i na pewno z sali nie wyjdzie, no i nie wyszedł…
A ten fartuch co niby się za niego płaci to tam wisi z miesiąc i każdy go zakłada :eek:

żadnych opłat! i bardzo dobrze tatuś powiedział, ze zna swoje prawa:D

w ogóle to...dobrze jest mieć wczesniej kupione wdzianko dla taty/osoby towarzyszącej przy porodzie ... te kapciochy, fartuszek i czepek.. w aptekach czy szpitalach mozna kupic takie zestawiki za grosze. Niech się nie mają czego czepiać dziady jedne:D

reklama
Do góry