cytrusowa85
Fanka BB :)
Ivi,Nefi u mnie w szpitalu sie z opłatami nie kryja, na drzwiach jest napisane DRUKOWANYMI co ile kosztuje. dawno nie była ale nie liczę ze karta zniknęła hahahah
Vill badz silna i wytrwaj w swoim postanowieniu, no chyba ze M cos wychlapie.Dobrych wynikow i przyjemności z podglądania malutkiej (a co tam) no i wagi przyzwoitej.
sama pewnie nic tam na monitorku nie zobaczysz bo jak sama piszesz dla Ciebie to czarne magia.
Maruusia no co Ci będę pisać , nie juz takie "mruki" i teksty nie wzruszają.
jak on taki mądrala" to ja bym mu nie do końca wierzyła czy te globułki pomogą i czy to tylko grzybek.
bo ja swedzi i piecze to tez może jakies bacteriusy sie przypałętały.
zrob sobie wymaz. koniecznie. jak skierowania nie dał to prywatnie.
Mnie i Linie wyszło E.Coli i cos tam jeszcze wiec antybiotyk musi być podany. a to bardzo wazne przy porodzie bo dziecko przechodzi przez kanał i jak sa bakrerie to złapie.
Vill badz silna i wytrwaj w swoim postanowieniu, no chyba ze M cos wychlapie.Dobrych wynikow i przyjemności z podglądania malutkiej (a co tam) no i wagi przyzwoitej.
sama pewnie nic tam na monitorku nie zobaczysz bo jak sama piszesz dla Ciebie to czarne magia.
Maruusia no co Ci będę pisać , nie juz takie "mruki" i teksty nie wzruszają.
jak on taki mądrala" to ja bym mu nie do końca wierzyła czy te globułki pomogą i czy to tylko grzybek.
bo ja swedzi i piecze to tez może jakies bacteriusy sie przypałętały.
zrob sobie wymaz. koniecznie. jak skierowania nie dał to prywatnie.
Mnie i Linie wyszło E.Coli i cos tam jeszcze wiec antybiotyk musi być podany. a to bardzo wazne przy porodzie bo dziecko przechodzi przez kanał i jak sa bakrerie to złapie.