MaMicurina
Fanka BB :)
no widze ze od poniedzialku doktorkowie nie mieli nastroju...
nic nie poradzimy.
dobrze ze dzidzie ok
nic nie poradzimy.
dobrze ze dzidzie ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Vil usg powiadasz, ? nadal tajemnieca bedzie?
A ja dziś po wizycie - ech chyba nie lubie mojej pani ginekolog
Kiła - ujemnie , WZW - ujemnie , CRP ponad normę (norma 0-5 ja mam 9,3) tylko machnęła ręką , nawet mi nie wyjaśniając .
Polan Porodu - co to jest ?? bo ona pierwsze słyszy Za dużo dziecko czytasz w internecie
Wizyta za trzy tygodnie - mimo że prosiłam żeby była za dwa - bo teraz to różne rzeczy się dzieją i mogę mieć dużo pytań ( np jak się naczytam w internecie ) - nie ma takiej potrzeby .
Pytam czy mocz i morfologię mam robić - nie ma takiej potrzeby ( miałam dwa razy jak do tej pory a zaczęłam ósmy miesięc )
Zbadała mi szyjkę - jest ok , niby skrócona i rozwarcie na opuszek ale to normalne a trzy tygodnie temu przepisała mi Luteinę z tego powodu ...
Dobrze że to już koniec ciąży
też trzymamagusia bedzie dobrze musi byc trzymam kciuki:-)
czy wy też będziecie chodzic na wizyty co 2 tygodnie ? mojemu jakas koleżanka z pracy nagadała że jak nie ma potrzeby to sie co miesiąc chodzi nawet teraz przed koncem i ten mi tu truje po co ja chodze co 2 tygodnie;/
co do opłaty za poród rodzinny - zgodnie z polskim prawem szpital NIE MA PRAWA pobierać za to opłaty. A straszyć administracje szpitala w tym zakresie możecie nawet Inspekcją Pracy. Co innego jeśli pobierają opłatę za ubiór tatusia,ale to powinny być groszowe sprawy! albo za salki jednoosobowe (tak jest u nas). Ale za sam poród rodzinny nie mają prawa wziąć złotówki!
marusia - to jak w takiej ilosci ten grzyb to wczesniej nie widzial?a on nie wie ze nie leczone infekcje maja wplyw na stopien dojrzalosci łozyska i na porod wczesniejszy ? co za burak ...grzybica z min na min sie nie ujawnia a co ci przepisal?