reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Perelandra he he spoko . Mnie położna tylko daje do podpisu karteczę że mi zrobiła wywiad :baffled:

Monika no niezły szpieg z krainy deszczowców :-D

Mini no i co zrobic? baba humoru nie miała czy jakiego?
moj tez milczek i to jaki, jak płaciłam to inaczej traktowana byłam ..
ale tak jak pisałam powiedziałam dosc , nalezy mi sie i nie chodze prywatnie.

Dobrze sie czujesz, ruchy sa to najwazniejsze, a tym wyniku co Cie niepokoi poczytaj sobie na necie.

Po porodzie z synkiem miałam połozna środowiskowa. Pisałam juz ze nie wiem skad sie wzieła ale przychodziła i pomocna była. Masaz cycorow zrobiła (jak sie kanaliki zatkały) , maść na popękane suty przyniosła, co jesc powiedziała, no i kilka sposobów na kolke u smarka zapodała bo darł sie od 15 do 19 przez 5 miesiecy... jak w zegarku codziennieitp Na tą "opiekę" poporodowa domową nie moge narzekać.
Teraz juz nie jest mi az tak potrzeba ale wtedy była.

U nas tez za porod z tatusiem sie płaci.

czy wy też będziecie chodzic na wizyty co 2 tygodnie ? mojemu jakas koleżanka z pracy nagadała że jak nie ma potrzeby to sie co miesiąc chodzi nawet teraz przed koncem i ten mi tu truje po co ja chodze co 2 tygodnie;/

przeciez każda ciąża jest inna i każdy lekarz inny..
nie dajcie się zwariować;p
jedne mają co miesiąc, inne co 3 , kolejne co 2 tyg.
spokój! ;] hyhy:p

reklama
hmm cos pierwsze słyszę o opłacie za porod rodzinny, ale widac co szpital to inne zwyczaje.
bo niby co jest podstawą do zapłaty :confused: chociaz może ja jakas nieuświadomiona jestem i się zdziwie jak pojade rodzić.
co do wizyt u gina. ja sie uamwiam co miesiąc, a jak mam problem to ide w międzyczasie. ostatnio zwykle mam problem, więc wychodzi mi co dwa tygodnie. musze dopytac jak z KTG w przypadku zalecenia od speca od USG :baffled:

Do góry