reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Dzięki Wam za wszystkie wpisy!!
Nie jest lekko wiecie psychika działa, boli mnie ramie to mam psychike na włosku normalnie ze cos sie zaczyna znowu dziac. No nie umiem tego kontrolowac!!!!
Prywatnie...ale co myslicie o ginie?? Bo gdzie z tym pseudozakrzepowym problemem isc, jak w szpitalu byli i internisci, ginekolodzy, chirurdzy, neurolodzy :baffled: A efekt jest jaki jest.

Tez mam nadzieje, ze to bylo jednorazowe. Ale na Boga nawet jak mam profilaktycznie brac te zastrzyki to co z PL sciagac wciaz?? Bezsensu :(

Ok jutro przyszpile położną czemu tak a nie inaczej skonczylo sie to wszystko. Jak nie pojde raz jeszcze do GP i zobaczymy co on powie. Nosz w cholerę przeciez jak mam podejrzenie, ze cos mi dolega to musza to zbadac chyba?!
ZObaczymy, dzięki, że jesteście :happy::happy:

Ja tylko na chwilkę
Wizyta u ginki ok
Szyjka zamknięta i długa, a to dziwne uczucie w macicy to grawitacja połączona z ułożeniem i sporą już masą płodu
Przeciwciała ok tzn nie wykryto więc tylko się cieszyć i oby tak dalej
Następna wizyta 8.02 i wtedy też następne USG będę miała ( jupi)
to bardzo dobrze!

Angel porażka, nie wiem jak mogą ak ciężarna lekceważyć... z prywatną wizytą u polskiego gina to nie jest zły pomysł, z tym, że zakrzepica to nie jego działka, ale może on będzie mógł poradzic jak wywrzec presję na tamtejsza służbę zdrowia, żeby mieli Ciebie na oku w związku z podejrzeniami zakrzepicy...

Atomówka super wieści :-)

a ja dziś lece po wyniki GBSa - gin mówił, ze był na jakis targach w Niemczech i przywiózł duzo testów, których w Polsce jeszcze się nie robi (nowość na światowym rynku), a że dostał ich sporo, dlatego w prywatnym gabinecie dla swoich pacjentek z państwowego ośrodka za free robi :tak: standardowo czeka sie tydzień na hodowle, a tu myk i po 24 h wyniki są no i nie musze płacić za badanie ;-) jestem pozytywnie zaskoczona ginem (kolejny raz), do tego dowiedziałam się wczoraj, że jest specjalistą w usg piersi i profilaktyce raka :tak:

reklama
atomówka gratuluję udanej wizyty - niech następna będzie równie udana

mata super gin :tak: To się testuj ile wlezie, ale tylko tak, żeby dobre wyniki wychodziły ;-)

Do góry